Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Χαροπαλεύει ο 37χρονος bodybuilder που «γάζωσαν» στο Βόλο

Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση – Συνελήφθησαν και ανακρίνονται δύο αδέλφια που θεωρούνται δράστες της επίθεσης. Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 37χρονος επιχειρηματίας, πρώην αθλητής του body-building, που δέχτηκε επίθεση από ένοπλους το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο του Βόλου.Ο Μανώλης Καραμανλάκης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας του, που χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως ιδιαίτερα κρίσιμη. 


Το πρωτοφανές περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, συνέβη μέρα μεσημέρι, στις 12.15, σε κεντρικό δρόμο του Βόλου.

Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, έστησαν «καρτέρι» στον 37χρονο κι όταν αυτός έφτασε στο μαγαζί του, του ζήτησαν το λόγο. Ακολούθησε λογομαχία και, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή ένας εκ των δύο δραστών έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τέσσερις φορές τον καταστηματάρχη. 

Μετά από άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας συνελήφθησαν δύο αδέλφια, που θεωρούνται ως οι δράστες της επίθεσης και οι οποίοι ανακρίνονται στην Ασφάλεια Βόλου. 

Το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, ωστόσο, η επίθεση παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της αστυνομίας. 

Πηγή: on-news.gr
Categories: