Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Τζακ Νίκολσον εγκαταλείπει το Χόλιγουντ

Ο Τζακ Νίκολσον είναι ιδέα. Είναι θρύλος, είναι μέγας, είναι πολλά. Ο Τζακ Νίκολσον είναι ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Χόλιγουντ. Και δυστυχώς το εγκαταλείπει. Είναι πλεον 76 ετών και παρότι κάποτε όταν ξεχνούσε τα λόγια του αυτό φαινόταν μέρος του εαυτού του, τώρα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.



Ο Τζακ Νίκολσον, αθόρυβα και χωρίς πολλές φανφάρες εγκατέλειψε το Χόλιγουντ μετά από 50 χρόνια καριέρας. Την είδηση μετέδωσαν τα περιοδικά Star και Radar Online. 


Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του, ο Τζακ Νίκολσον πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης. Πρόσφατα μάιστα απέρριψε τον ρόλο ενός ηλικιωμένου αλκοολικού πατέρα στην ταινία, Nebraska.

Η αλήθεια είναι ότι έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2010.

Ωστόσο, όπως λένε δικοί του άνθρωποι, ερημίτης δεν θα γίνει. Από την δημόσια ζωή δεν θα απέχει. 




Η πρώην σύζυγος του Σβαρτζενέγκερ, Μαρία Σράϊβερ, η οποία είναι πολύ στενή φίλη του Νίκολσον επιμένει πάντως ότι ο ηθοποιός δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Τζάκ Νίκολσον ξεκίνησε την δεκαετία του 1950. Ξεκίνησε ως απλός υπάλληλος στα στούντιο της MGM και έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 1958.




Όμως το μπαμ το έκανε στην ταινία Easy Rider με τον Πίτερ Φόντα και τον Ντένις Χόπερ.

Τρία Όσκαρ, ένα βραβείο συνολικής προσφοράς στις Χρυσές Σφαίρες και άπειρα άλλα βραβεία τον ακολουθούν στην πολυετή καριέρα του.

Ζει ακόμα στο ίδιο σπίτι που αγόρασε το 1970 στο Mulholland Drive.

 

Ο Τζακ Νίκολσον εκτός από μεγάλος ηθοποιός είναι και μεγάλος γυναικάς. Μοντέλα και ηθοποιοί λέγεται ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του. Ο πιο μεγάλος του έρωτας και η πιο μακροχρόνια σχέση του ήταν επι 16 χρόνια με την Αντζέλικα Χιούστον, κόρη του σκηνοθέτη Τζων Χιούστον. Μάλιστα είπε ότι εκείνη τον άφησε και του ράγισε την καρδιά...


Πηγή: newsit.gr
Categories: