Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δεν ήταν ζωντανός ο Μάριος Παπαγεωργίου στον πορτμπαγκάζ! Αποκαλυπτικές καταθέσεις!

Αποκαλυπτικές ήταν οι καταθέσεις του πραγματογνώμονα και τεχνικού σύμβουλου της οικογένειας δρ Φίτσιαλου, καθώς και της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη

Marios-Papageorgiou


ενώπιον των δικαστών της έδρας αναφορικά με την εξαφάνιση του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου. 


Στην εκδοχή ότι ο άτυχος νέος δεν ήταν ζωντανός όταν οι απαγωγείς του τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του συγκλίνουν τα ευρήματα της έρευνας σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινές εφημερίδας.

«Τα ίχνη του γενετικού υλικού του Μάριου εντοπίστηκαν στο κάτω μέρος και στο πλάι του πορτμπαγκάζ, όχι στο πάνω τμήμα. Εκτιμώ ότι αν ήταν ζωντανός θα κουνιόταν, θα χτυπιόταν μέσα στο πορτμπαγκάζ και θα άφηνε ίχνη και στην πάνω πλευρά…» κατέθεσε ο γενετιστής, που εντόπισε το αίμα στο πλυμένο αμάξι του 26χρονου. 

Όπως υποστήριξε ο κ. Φίτσιαλος, το DNA που βρέθηκε στο όχημα ταυτίζεται απόλυτα με το γενετικό υλικό του νεαρού. Μάλιστα ο μάρτυρας κατέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι το αίμα που βρέθηκε μπορεί να προήλθε από ένα τυχαίο συμβάν. «Δεν μιλάμε για σταγόνες αίματος, αλλά για ροή αίματος. Εκεί όπου βρήκαμε τη μεγαλύτερη ποσότητα αίματος είναι πλήρες το γενετικό προφίλ του Μάριου Παπαγεωργίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: happytv.gr
Categories: