Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων της Helios

Την έντονη αντίδραση συγγενών των θυμάτων αλλά και απλού κόσμου έχει προκαλέσει ανάρτηση φωτογραφιών της τραγωδίας της Helios, από διαδικτυακή ιστοσελίδα του εξωτερικού οι οποίες αναπαράγονται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Οι ομολογουμένως αποκρουστικές φωτογραφίες ανάγκασαν τους συγγενείς των θυμάτων να αντιδράσουν συντονισμένα με ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο facebook.


Οι συγγενείς είναι άκρως επικριτικοί και για όσους αναπαράγουν από μέσα κοινωνικής δικτυώσεις τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Διαβάστε την ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων: 

« Helios: Οργή κι αποτροπιασμός για δεκάδες Κύπριους που κάνουν post τις φρικιαστικές φωτό των πτωμάτων...

Το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτούς τους ανθρώπους είναι ζώα. Δεκάδες Κύπριοι από το απόγευμα της Τετάρτης κάνουν share τις φρικιαστικές φωτογραφίες της αεροπορικής τραγωδίας της Helios που βύθισε στο πένθος ολόκληρο το νησί μας. Κάποια σελίδα στο εξωτερικό έχει αναρτήσει φωτογραφίες από τα συντρίμμια και τα πτώματα προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό από τους συμπατριώτες μας. Μάλιστα πολλοί επώνυμοι και μη Κύπριοι δήλωσαν πως όποιος διαδικτυακός τους φίλος κάνει share τις συγκεκριμένες φωτογραφίες θα τον διαγράφουν.»

Πηγή: newsit.com.cy
Categories: