Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΒΡΗΚΑΝ κομμάτια από τα ρούχα της μικρής Μαντλίν;

Στο πόδι η Σκότλαντ Γιαρντ πραγματοποιεί εξετάσεις DNA σε σημαντικά ευρήματαΣυναγερμός σήμανε στην Πορτογαλία, όταν οι Βρετανοί αστυνομικοί που συμμετέχουν  στις έρευνες για την μικρή Μαντλίν Μακάν, βρήκαν σε ένα λάκκο υπολείμματα ρούχων και πραγματοποιούν τώρα τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να δουν αν ανήκουν στο μικρό κορίτσι.Για τέταρτη μέρα, αστυνομικοί μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους χτενίζουν μια τεράστια χωματερή στην Πραΐα ντα Λουζ και σκανάρουν το υπέδαφος με προηγμένης τεχνολογίας ραντάρ.


Μάλιστα αεροσκάφος του πορτογαλικού στρατού πέταξε πάνω από το σημείο για να χαρτογραφήσει την περιοχή που βρίσκεται 300 μέτρα από το τουριστικό θέρετρο από το οποίο εξαφανίστηκε το 2007 η μικρή Μαντλίν.


Άνδρες της Σκότλαντ Γιαρντ ερευνούν μέχρι και υπονόμους, μήπως και εντοπίσουν αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση της μικρής.


Πάντως οι αστυνομικοί παραμένουν συγκρατημένοι και ξεκαθαρίζουν ότι τα αποτελέσματα των ερευνών πάνω στα κομμάτια ρούχων που εντοπίστηκαν την Πέμπτη θα πάρουν αρκετές μέρες.


Πηγή: star.gr
Categories: