Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δέκα πραγματικές ιστορίες κανιβαλισμού που συντάραξαν τον κόσμο

Όλοι έχουμε δει την ταινία «Η Σιωπή των Αμνών». Τι γίνεται όμως όταν ο κανιβαλισμός γίνεται πραγματικότητα;



Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε συνδέσει τον κανιβαλισμό με ταινίες τρόμου ή με ιστορίες από το παρελθόν. Κάποιες όμως τρομακτικές ιστορίες από τον σύγχρονο πολιτισμό, εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμα και σήμερα...

1. Το εστιατόριο που είχε στο «μενού» του ανθρώπινα κρανία!

Τον Φεβρουάριο του 2014, 11 άνθρωποι συνελήφθησαν μετά την ανακάλυψη ότι στην κουζίνα του εστιατορίου υπήρχαν δύο ανθρώπινα κρανία τυλιγμένα σε σελοφάν!

Η ανθρώπινη σάρκα που πρόσφεραν στο εστιατόριο της Νιγηρίας, είχε υψηλή τιμή και είχε θεωρηθεί ως μια πολυτελής απόλαυση για τους πελάτες του.

Το εστιατόριο που υπήρχε μέσα σε ξενοδοχείο,έκλεισε αμέσως και οι αρχές προέβησαν σε συλλήψεις.

2. Αδέρφια άνοιγαν τάφους και έβγαζαν τα πτώματα για να τα φάνε!

Δύο αδέρφια από το Πακιστάν συνελήφθησαν τον περασμένο Απρίλιο όταν ένα ανθρώπινο κεφάλι που ανήκε σε ένα μικρό αγόρι, βρέθηκε στο σπίτι τους.

Ο Mohammad Arif Ali και ο Mohammad Ali Farman, είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για ανθρώπινο κανιβαλισμό αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι αφού είχαν εκτίσει την ποινή τους.

Η τοπική αστυνομία όμως δέχτηκε νέες καταγγελίες από γείτονες οι οποίοι κατήγγειλαν ότι από το σπίτι των δύο αδερφών έβγαινε άσχημη οσμή.Όταν οι αξιωματικοί μπήκαν σπίτι τους, ανακάλυψαν οστά που ανήκαν σε πάνω από 100 ανθρώπους τους οποίους είχαν πάρει από τους τάφους τους!

3. Μαγείρευε τη σύζυγο του στην κουζίνα εστιατορίου!

Ο Ντέιβιντ από την Καλιφόρνια σκότωσε τη γυναίκα του «κατά λάθος» το 2009 όταν προσπάθησε να της απαγορέψει να οδηγήσει μεθυσμένη. Το πτώμα της γυναίακς δε βρέθηκε ποτέ ενώ ο δράστης, ο οποίος ήταν έμπειρος σεφ, ομολόγησε ότι τη μαγείρευε στο εστιατόριό του επί τέσσερις μέρες. Την μαγείρεψε ολόκληρη, εκτός από το κρανίο, το οποίο επειδή ήταν μεγάλο, το είχε κρύψει στο ψυγείο της μητέρας του!

4. Την μαγείρεψε με τη συγκατάθεσή της!

Ο Armin Meiwes έγινε γνωστός το 2011 όταν σκότωσε και μαγείρεψε έναν άντρα τον οποίο είχε βρει μέσω αγγελίας. «Ζητείται άντρας 18- 30 ετών για να σφαγεί και κατόπιν να καταναλωθεί».

Ο Miewes βιντεοσκόπησε ολόκληρο το συμβάν, και κατά τους επόμενους δέκα μήνες, κατανάλωνε το υπόλοιπο σώμα του άτυχου Armando Brande. Ο δράστης έκοψε πρώτα το πέος του άτυχου άντρα, το μαγείρεψε με καρυκεύματα και του το πρόσφερε λίγο πριν τον αποτελειώσει. Ο Miewes βιντεοσκόπησε ολόκληρο το συμβάν, και κατά τους επόμενους δέκα μήνες, έτρωγε το υπόλοιπο σώμα του άντρα.

Αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στη Γερμανία.

5. Το μοντέλο που σκότωσε και τεμάχισε τον εραστή του ενώ το κατέγραφε σε βίντεο

Το 2007 ένα μοντέλο και πορσνοστάρ από τον Καναδά συνελήφθη για τη δολοφονία του εραστή του. Ένα βίντεο που είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και έδειχνε έναν άντρα ασιατικής καταγωγής να δέχεται απανωτές μαχαιριές και λίγο αργότερα να διαμελίζεται, τράβηξε την προσοχή των αρχών.

Τα μέλη του άτυχου θύματος είχαν σταλεί σε γραφεία πολιτικών κομμάτων αλλά και σε σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά. Ο Luka Magnotta τελικά συνελήφθη και παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του.

6. Έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα σέρβιρε σε κόσμο

Ο Mao Sugiyama, 22 ετών από την Ιαπωνία είχε υποβληθεί εθελοντικά σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα το 2012.

Ο Ιάπωνας σεφ στη συνέχεια πήρε το κατεψυγμένα πέος και το όσχεο στο σπίτι του ανέβασε στο Twitter μια προσφορά! Έγραψε ότι θα τα... μαγειρέψει και θα τα προσφέρει σε δείπνο έναντι αδράς αμοιβής!

Κατέληξε να σερβίρει τα γεννητικά του όργανα, μαζί με μανιτάρια και μαϊντανό, σε ένα ειδικά οργανωμένο πάρτι που είχε 70 άτομα που μπορούσαν να φάνε είτε το συγκεκριμένο γεύμα, είτε έναν... κροκόδειλο!

7. Καταβρόχθισε το πρόσωπο ενός άστεγου άντρα!

Το 2012 ένας άντρας από το Μαϊάμι επιτέθηκε σε έναν άστεγο άντρα και άρχισε να καταβροχθίζει το πρόσωπο του συμπεριλαμβανομένου και του... ματιού του! Ο Rudy Eugene έτρωγε το πρόσωπο του άντρα επί 18 λεπτά και σταμάτησε μόνο όταν τον πυροβόλησαν αστυνομικοί!

8. Η γυναίκα που μαγείρεψε το φίλο της!

Μετά από μια ταραχώδη σχέση έξι ετών, μια γυναίκα μπήκε στο σπίτι του εραστή της και τον μαχαίρωσε 37 φορές! Κατόπιν μαγείρεψε το σώμα του άτυχου άντρα με κολοκύθια και πατάτες και το έβαλε σε πιάτα για να το φάνε τα παιδιά του όταν επέστρεφαν από το σχολείο. Ευτυχώς οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι από τη μυρωδιά που αναδυόταν και πρόλαβαν να ενημερώσουν τις αρχές πριν γυρίσουν τα παιδιά.

9. Δύο αδέρφια έφαγαν τον μεγαλύτερο αδερφό τους!

Δύο αδέρφια από τη Ρωσία ομολόγησαν ότι σκότωσαν και άρχισαν να τρώνε τον μεγαλύτερο αδερφό τους το 2009. Η αστυνομία είχε δεχθεί καταγγελίες για την εξαφάνιση του νεαρού άντρα. Μετά από έρευνες βρήκαν τα λείψανα του θαμμένα στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας ενώ το δέρμα έλειπε. Οι δράστες είπαν ότι τεμάχισαν το πτώμα και έβαλαν στην κατάψυξη το κρέας το οποίο και έφαγαν μέσα σε έξι μήνες προκειμένου όπως είπαν να... εξαφανίσουν τα στοιχεία!

10. Ο κατά συρροή κανίβαλος!

Ο Jeffrey Dahmer είναι πιθανώς ένας από τους πλέον διαβόητους κανίβαλους, έχοντας σκοτώσει περισσότερους από 17 άνδρες και μικρά αγόρια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 14 ετών, από το 1987 ως το 1991.

Δελέαζε πολλούς άντρες και νεαρούς προκειμένου να έρθουν στο σπίτι του στο Ουισκόνσιν και, μετά τη θανάτωσή τους,διατηρούσε τους σκελετούς τους για σεξουαλικά παιχνίδια!

Ο Dahmer καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1992, αλλά στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν συγκρατούμενό του...

Πηγή: cretablog.gr
Categories: