Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Στο σφυρί το ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ Σουμάχερ

Το ιδιωτικό τζετ του συζύγου της Μίκαελ Σουμάχερ βγάζει προς πώληση η σύζυγός του Κορίνα, έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών (18,9 εκατ. ευρώ).


Η πώληση – 207 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα σκι στις γαλλικές Άλπεις – αποδεικνύει ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η αποκατάστασή του, δε θα γίνει ποτέ ξανά ο παγκόσμιος ταξιδευτής που ήταν κάποτε.


Ο Σουμάχερ, παραμένει ακίνητος σε κλινική αποκατάστασης στη Λωζάννη της Ελβετίας με πολλά χρόνια θεραπείας μπροστά του, την ώρα που παλεύει να κερδίσει την παλιά του ζωή.

Η Κορίννα πουλά τώρα το γκρι ιδιωτικό του τζετ τύπου Falcon 2000EX, ικανό να μεταφέρει 8 επιβάτες ενώ μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 920 χλμ/ώρα. Έχει ακόμη τα αρχικά του Σουμάχερ στο ουραίο.

Η εφημερίδα Bild σχολιάζοντας την πώληση έγραψε: «Οι λόγοι για την πώληση είναι προφανείς: κατά την ενεργό του δράση ως οδηγός της Φόρμουλα 1, ο Σούμι πετούσε περίπου 300 – 400 ώρες ετησίως ανά τον κόσμο. Ακόμη και στο διάλειμμα των τριών χρόνων (2007-2009), χρησιμοποίησε το τζετ για πολλές οικογενειακές διακοπές με την Κορίνα και τα παιδιά τους, τον 15χρονο Μικ και την 17χρονη Τζίνα Μαρία. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε».

Πηγή: newsbomb.gr
Categories: