Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Απίστευτη απάτη από μητέρα: Έλεγε ψέματα ότι η 5χρονη κόρη της έχει καρκίνο & «έφαγε» τα λεφτά των δωρεών για να πάει στη Disneyland!

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως μια μητέρα ισχυριζόταν για αρκετό διάστημα πως η κόρη της πάσχει από καρκίνο, με απώτερο σκοπό να μαζεύει χρήματα από εράνους και δωρεές.


Η εν λόγω απάτη έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, όμως κάθε φορά που επαναλαμβάνεται, προκαλεί σοκ στο άκουσμα της είδησης.


Ειδικότερα, η Λίθα Σλάουσον είπε στους φίλους και την οικογένειά της- συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της - ότι η 5χρονη κόρη της, Riley, πάσχει από μία θανατηφόρα ασθένεια. Στο μεταξύ έβλεπε να μπαίνουν χιλιάδες δολάρια στο λογαριασμό της, ως υποστήριξη στη μικρή «ασθενή».

Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, η μητέρα χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πάει με την κόρη της διακοπές στην Disneyland. Το θέμα όμως είναι πως η 5χρονη δεν είχε καμία θανατηφόρα ασθένεια...

Η Σλάουσον φέρεται να είπε ψέματα στο σύζυγό της και την τοπική κοινωνία, σχετικά με τον αγώνα της 5χρονης Ριλέι κατά της ασθένειας που την ταλαιπωρούσε, με απώτερο σκοπό να μαζεύει χρήματα από δωρεές. Μάλιστα, η... μητέρα από την Αϊόβα, έφτασε στο σημείο να ξυρίσει το κεφαλάκι της κόρης της, στο «βωμό» των δωρεών που έφτασαν τα 1.000 δολάρια.

Η εισαγγελέας, που ερευνά την υπόθεση, ωστόσο, είπε πως η Slauson παραδέχθηκε πως «όλα ήταν στην ουσία, ένα τέχνασμα».

Η 30χρονη μητέρα έχει χάσει την επιμέλεια του παιδιού, αφού οι αρμόδιοι υπεύθυνοι της Πρόνοιας θεώρησαν πως στα χέρια της η 5χρονη κινδυνεύει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πάσχει από κάποια θανατηφόρα ασθένεια.

Πηγή: eirinika.gr
Categories: