Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Έρευνα στο σπίτι του Κλιφ Ρίτσαρντ για υπόθεση παιδεραστίας

Έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία την Πέμπτη, σε σχέση με καταγγελία που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού. 


Ο Σερ Κλιφ Ρίτσαρντ λέει ότι οι κατηγορίες -που αφορούν υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1980- είναι «πλήρως κατασκευασμένες».


Το σπίτι στο οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα βρίσκεται στο Σανινγκντέιλ στο Μπερκσάιρ.

Ο Ρίτσαρντ ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω λάβει γνώση κατηγοριών εναντίον μου, πρωτοφανούς απρέπειας που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες».

«Μέχρι σήμερα επέλεγα να μην δώσω αξία στις ψεύτικες κατηγορίες, απαντώντας τους, καθώς αυτό θα τους παρείχε περισσότερο οξυγόνο. Ωστόσο, η αστυνομία ήλθε στο διαμέρισμά μου στο Μπερκσάιρ σήμερα, χωρίς ειδοποίηση [...] Δεν βρίσκομαι στη Βρετανία αυτή τη στιγμή, αλλά εννοείται ότι θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία, εάν θελήσουν να μου μιλήσουν. Εκτός από το να δηλώσω ότι οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες, δεν θα ήταν σωστό να πω τίποτε άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα» τόνισε ο τραγουδιστής.

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο «Βρετανός Έλβις». Εκτιμάται ότι έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Πηγή: news.in.gr
Categories: