Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Μεγιστάνας προσφέρει 130 εκατομμύρια ευρώ σε όποιον κάνει την κόρη του να…

Ένας δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει ότι η κόρη του είναι λεσβία και γι αυτό αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Cecil Chao έγινε ευρέως γνωστός τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ανακοίνωσε ότι προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα κερδίσει την καρδιά της κόρης του, η οποία μόλις το είχε σκάσει στη Γαλλία με τη σύντροφό της.


Ωστόσο από τότε κανείς δεν τα κατάφερε και έτσι ο Chao αποφάσισε να επανέλθει. Με συνέντευξή του στους Financial Times πριν λίγες ημέρες δεσμεύτηκε ότι αν κάποιος άντρας καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα του χαρίσει μία παραμυθένια ζωή. Μάλιστα ο Chao αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρώτη προσφορά εμφανίστηκαν 20.000 «καρδιοκατακτητές», αντιλαμβάνεσθε τι πρόκειται να συμβεί τώρα… 


Η νεαρά πάντως για την οποία γίνεται ο όλος χαμός ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μία μαλαισιανή εφημερίδα: «Όσα λεφτά και να δώσει ο πατέρας μου δεν θα με κάνουν να βρω κάποιον άντρα γοητευτικό. Έχω ήδη σύζυγο, τη γυναίκα μου. Πάντως μπαμπά σε ευχαριστώ κι εγώ σ’ αγαπώ» ήταν τα λόγια της.

fumara.gr
Categories: