Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σοκαριστικές φωτογραφίες - Διάσημη Βραζιλιάνα έχει τρύπες στα πόδια μετά από επεμβάσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.



Το τίμημα της ομορφιάς, στην περίπτωση του διάσημου μοντέλου από την Βραζιλία, Andressa Urach, ήταν υψηλό. Η 27χρονη υπεβλήθη σε αμφιλεγόμενες χειρουργικές επεμβάσεις, με το αποτέλεσμα να είναι σοκαριστικό. Σε μία χώρα που οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν αποτελούν καν ταμπού, το μέτρο φαίνεται πως έχει, πλέον, χαθεί. Στο όνομα της "πλαστικής ομορφιάς", η 27χρονη Βραζιλιάνα Andressa Urach, είδε την ζωή της να καταστρέφεται.


Η ίδια είχε αποσπάσει την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό "Μις Οπίσθια 2012", όμως για την διάκριση αυτή, χρειάστηκε να έχει τις τέλειες καμπύλες.

Για να πετύχει, λοιπόν, τις τέλειες αναλογίες, η 27χρονη χρησιμοποίησε μία σειρά από αμφιλεγόμενες (τουλάχιστον) ουσίες, οι οποίες προφανώς και δεν ήταν εγκεκριμένες.

Το αποτέλεσμα ήταν τα πόδια της να έχουν πλέον τρύπες, γεμισμένες με γάζες και η ίδια να τις δημοσιοποιεί ούτως ώστε να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στην φρενίτιδα της ομορφιάς που οδηγεί χιλιάδες Βραζιλιάνες στο χειρουργικό τραπέζι με κάθε ευκαιρία και από πλύ μικρή ηλικία.

Η ίδια τώρα ευχαριστεί τον Θεό, που της έδωσε πίσω την ζωή της.


newsit.gr
Categories: