Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Airbus A320: Τα ουρλιαχτά των επιβατών της μοιραίας πτήσης

Σοκ και δέος. Οι επιβάτες του μοιραίου Airbus 320 της Germanwings έβλεπαν τον πιλότο να χτυπά απεγνωσμένος την πόρτα του πιλοτηρίου, την στιγμή που ο συγκυβερνήτης, Andreas Lubitz, αρνούνταν να του ανοίξει, δευτερόλεπτα πριν πατήσει το κουμπί καθόδου του αεροπλάνου που επέφερε την ανείπωτη τραγωδία.


Οι στιγμές ήταν δραματικές και οι επιβάτες βίωσαν τον χειρότερο εφιάλτη τους. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτεται από τις τελευταίες πληροφορίες, έζησαν στο ακέραιο την μοιραία εξέλιξη της ζωής τους.


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πιλότος του μοιραίου αεροπλάνου είχε βγει από το κόκπιτ, αλλά όταν επέστρεψε ο συγκυβερνήτης, Andreas Lubitz, δεν του επέτρεπε να μπει στο πιλοτήριο.

Δευτερόλεπτα μετά, προγραμμάτισε "οικειοθελώς" την κάθοδο του αεροπλάνου, όπως δήλωσε και ο εισαγγελέας της Μασσαλίας...

Σύμφωνα πάντα με τον εισαγγελέα, τα θύματα δεν αντελήφθησαν πως το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί παρά "την εντελώς τελευταία στιγμή", έχασαν "ακαριαία" τη ζωή τους και "ακούστηκαν κραυγές τις εντελώς τελευταίες στιγμές".

Ακόμη, ο εισαγγελέας τόνισε πως οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους ο Γερμανός συγκυβερνήτης πήρε αυτή την μοιραία απόφαση.

Οι πληροφορίες που "κόβουν την ανάσα" αναφέρουν πως οι επιβάτες έβλεπαν έντρομοι τον πιλότο να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου ζητώντας από τον Andreas Lubitz να του επιτρέψει την είσοδο. Μάταια όμως, καθώς η δραματική πορεία του αεροπλάνου είχε ήδη διαγραφεί...

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε LIKE στη σελίδα του FB για περισσότερη ενημέρωση! 

newsit.gr
Categories: