Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πολλά τα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα των ερευνών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ

Σε μια απόσταση που απέχει λιγότερο από 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, βρέθηκε σήμερα το πρωί το πτώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου. 


Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχολαστικές έρευνες και ειδικές εξετάσεις του ιατροδικαστή, καθηγητή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη και της Αστυνομίας για να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος σπουδαστής. 

Όμως πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα των ερευνών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, που ενώ έψαξαν σχολαστικά και έκαναν "φύλλο και φτερό" τον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής αλλά και ευρύτερα την παραλίμνια περιοχή, δεν κατάφεραν να βρουν το πτώμα, που τυχαία ανακαλύφθηκε σήμερα το πρωί. Σημειωτέον ότι ο χώρος ερευνήθηκε τόσο με πεζοπόρα τμήματα όσο και με βάρκα της ΕΜΑΚ και όλοι πιστέψαμε, ότι εφόσον δεν βρέθηκε από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ τίποτα σχετικό με την υπόθεση στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει σε αυτή ο Βαγγέλης. Να όμως που οι εξελίξεις μας διέψευσαν και ταυτόχρονα εγείρουν πολλά και εύλογα ερωτηματικά, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν!

epirusgate.blogspot.gr
Categories: