Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Την Τρίτη η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη

Το πρωί της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του η κηδεία του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη


Την Τρίτη στις 11:00 το πρωί πέφτει η αυλαία στην τραγική υπόθεση εξαφάνισης του  Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την κηδεία του 20χρονου. Ο νεαρός θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Αρμένοι στο Ρέθυμνο της Κρήτης. 'Ηδη οι συγγενείς του έχουν αρχίσει να αποχωρούν από τα Ιωάννινα όπου βρέθηκε η σορός του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 20χρονος Βαγγέλης αυτοκτόνησε. Η νεκροψία έδειξε ότι ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα ο 20χρονος πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο. Δίπλα στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη, το οποίο εντόπισε στις 7.40 το πρωί της Κυριακής ζευγάρι που κινούνταν στην περιοχή και είχε μείνει από βλάβη με το αυτοκίνητό στο σημείο, βρέθηκε στα αριστερά του ένα μαχαίρι. Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας.

"Πρόκειται περί αυτοκτονίας", δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος στο NEWS 247. Δεν θα γίνουν επίσημες δηλώσεις από τον αρμόδιο ιατροδικαστή, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.

news247.gr
Categories: