Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Το έγκλημα που η Αγγελική Νικολούλη ακόμα δεν έχει εξιχνιάσει - Το πτώμα «μίλησε» εκεί που κανείς δεν το περίμενε...

Μια ιστορία δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου, που όμως ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί Δημοσιεύω αυτούσιο το κείμενο με σκοπό και στόχο να ξυπνήσουν οι αρμόδιες αρχές και να παραδώσουν στην δικαιοσύνη τον δράστη. Το δημοσιεύω με την ελπίδα ότι στην υπόθεση του Βαγγέλη η κατάληξη θα είναι διαφορετική και οι αρχές θα κάνουν σωστά την δουλειά τους μέχρι το τέλος χωρίς παραλείψεις και εμπόδια. Πολιτικού χαρακτήρα και όχι μόνο.



«Το πτώμα «μίλησε» εκεί που κανείς δεν το περίμενε αλλά φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία των ερευνών, πως κανένας δεν το «ακούει». Επτά μήνες μετά την εξαφάνισή του, ο 27χρονος Γιώργος Απέργης «δείχνει» το δράστη της στυγερής δολοφονίας του, μετά τη διασκέδαση στο πανηγύρι της Μήλου…Το «Τούνελ» έφερε στο φως τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε στο σκελετό του άτυχου νέου. Το χτύπημα στο κεφάλι ήταν προθανάτιο και στα χέρια του βρέθηκαν ίχνη άμυνας με DNA του δράστη, που παραμένει όμως ασύλληπτος! 

Το πτώμα του Αθηναίου επιχειρηματία που πήγε στο νησί της Μήλου για να εργαστεί σε θαλάσσια σπορ, βρέθηκε τυχαία από ένα βοσκό, στη δύσβατη περιοχή Κάπαρη κοντά στο χωριό Τρυπητή. Ήταν τοποθετημένο εκεί και πιθανότατα να τον μετέφεραν στο σημείο νεκρό. Το «Τούνελ» άνοιξε το δρόμο των ερευνών με αποκαλυπτικές μαρτυρίες που έδειχναν στις Αρχές ότι η εξαφάνιση δεν ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο, όπως πίστευαν, αλλά οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο Γιώργος είχε πάει στο πανηγύρι της Παναγιάς στην πλατεία της Πλάκας και διασκέδαζε με την ψυχή του, όπως φάνηκε από φωτογραφικά ντοκουμέντα που βρήκε η εκπομπή. Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2009 χάθηκε μυστηριωδώς.

Η τσάντα του με προσωπικά αντικείμενα βρέθηκε σε μπαρ της πλατείας, ενώ το αυτοκίνητό του σε πλησιέστερο πάρκινγκ. Οι υπεύθυνοι του μπαρ έλεγαν ότι τον είδαν τελευταία γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα. Οι μαρτυρίες όμως που εξασφάλισε η εκπομπή τους διέψευσαν, αφού αποκαλύφθηκε ότι μέχρι τις 5:30 το πρωί που ο κόσμος είχε φύγει, έδιναν ποτά στον άτυχο Γιώργο που βρισκόταν ζαλισμένος στην πλατεία.

Η παρέα που ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία, πρέπει να είδε τι συνέβη, αλλά κανείς δεν μιλά. Κάποιοι μετέφεραν τον Γιώργο Απέργη στο ερημικό σημείο που βρέθηκε νεκρός μετά από μήνες. Όλα δείχνουν πως προηγήθηκε καβγάς που κατέληξε σε φονικό.

Οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούσαν με αργό ρυθμό παρά τις πιέσεις και τις μαρτυρίες στο «Τούνελ». Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί ποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του χαρούμενου νέου. Δεν αποκλείεται το DNA που βρέθηκε στα χέρια του, να αλλοιώθηκε με τον καιρό και να θόλωσε την εικόνα του δολοφόνου.

newsnowgr.com
Categories: