Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Υπόθεση Γιακουμάκη - Νέες καταθέσεις λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ - Από Δευτέρα το πόρισμα του ιατροδικαστή

Άλλες 2-3 εβδομάδες θα απαιτηθούν για να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και τρίτος κύκλος ερευνών.


Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, το οποίο θα περιέχει και τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις πρώην και νυν σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ήδη υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε καψόνια και βίαιη συμπεριφορά φοιτητών σε βάρος του 20χρονου, σύμφωνα με το «Βήμα». Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέες αναφορές για παρέμβαση βουλευτή προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση σπουδαστές της Σχολής με προβληματική συμπεριφορά, σε κατάθεση πρώην φοιτητή που ζει τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία.

Ακόμη παραμένουν ασαφή τα γεγονότα των τελευταίων ωρών που οδήγησαν τον σπουδαστή να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως ανέφεραν στελέχη των διωκτικών αρχών στην εφημερίδα. Υπήρξε εξέταση των τηλεφωνικών κλήσεων που είχε δεχθεί από συγγενικά πρόσωπά του με πιθανό ζήτημα συζήτησης την ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία του, αλλά και τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου έξω από το δωμάτιό του. «Αν πράγματι έχει υπάρξει κάποια συνάντηση και στιχομυθία εκείνη τη χρονική στιγμή -όπως υποστηρίζουν ορισμένοι συγκάτοικοί του- μπορεί να έχει μεγάλη σημασία στην υπόθεση που ερευνούμε. Όμως δεν ξέρουμε όχι μόνο ποιος μπορεί να ήταν ο συνομιλητής του αλλά και αν τελικώς υπήρξε πράγματι ένα τέτοιο συμβάν και αυτή η συνομιλία», ανέφεραν ακόμη.


spirospero.gr
Categories: