Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο ρόλος της Ελένης Γιακουμάκη στην εξαφάνιση του αδερφού της

Βγήκε από την πρώτη στιγμή μπροστά για να βρει τον αγαπημένο της αδερφό. Η Ελένη Γιακουμάκη ήταν που έδωσε τις φωτογραφίες του Βαγγέλη ήδη από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισής του για να κινητοποιηθεί ο κόσμος.


Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook έκανε έκκληση να ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν όσοι γνώριζαν οτιδήποτε για τον αδικοχαμένο αδερφό της. Η Ελένη είναι αυτός ο «αφανής ήρωας» που στήριξε τη μητέρα της και όλη την οικογένειά της και με τόσο σθένος και επιμονή συνέχιζε την αναζήτηση μέχρι το τέλος.

Τα δύο αδέλφια έδειχναν πολύ αγαπημένα και το ευγενικό τους χαμόγελο στις φωτογραφίες στο Facebook συγκίνησε όλους τους Έλληνες.


Το προφίλ της Ελένης Γιακουμάκη έχει γεμίσει με μηνύματα και η ανταπόκριση του κόσμου στον Γολγοθά που περνούσε είναι πραγματικά συγκινητική. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτόν τον πόνο της Ελένης και της οικογένειάς της, όσο κι αν ο Βαγγέλης, όπως της γράφουν χαρακτηριστικά, είχε γίνει παιδί όλων μας, τον αγαπήσαμε κι ας μην τον γνωρίσαμε ποτέ.


Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες στο χωριό του Βαγγέλη, Σελλί Ρεθύμνου. Στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη Γαλακτοκομική σχολή ενώ στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος άφησαν λουλούδια. Ανάμεσα σε αυτούς που άφησαν λουλούδια ήταν και οι σκληροί φίλοι που του έκαναν καψώνια.neotera.gr
Categories: