Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τι είπαν οι γονείς του Βαγγέλη για το μαχαίρι

Οι φωτογραφίες του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη εστάλησαν στους γονείς του, οι οποίοι απάντησαν ότι ο 20χρονος φοιτητής είχε ένα παρόμοιο, αλλά δεν μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο ήταν δικό του. Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στον Βαγγέλη χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή αγρότες.


Στο μεταξύ, δόθηκε εισαγγελική εντολή ώστε ο φάκελος των επιθέσεων που δεχόταν ο 20χρονος να παραμείνει ανοιχτός και να ξεκινήσει η έρευνα από μηδενική βάση, να επανεκτιμηθούν οι μόλις τέσσερις καταθέσεις και να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων οι οποίοι ερευνώνται για πιθανή σχέση με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ζητούν πλέον από όσους γνωρίζουν έστω και το παραμικρό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη είτε εκείνων που σκότωσαν είτε οδήγησαν τον 20χρονο στην αυτοκτονία να μιλήσουν και να βοηθήσουν στην έρευνα που διεξάγεται. Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.

Πολλά ερωτήματα, ωστόσο, προκαλούνται κι από το ότι στο σημείο όπου βρέθηκε ο Βαγγέλης είχαν γίνει όλες τις προηγούμενες ημέρες έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική ενώ και κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι είχαν κοιτάξει στο σημείο δίχως αποτέλεσμα.

Μέλος της ΕΜΑΚ, που είχε ερευνήσει το δύσβατο σημείο με σκυλιά εξηγούσε στην απεσταλμένη του MEGA στην περιοχή, Ελίζα Καλλίτση, πως λόγω της υγρασίας τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θα μπορούσαν να εντοπίσουν τη σορό μόνο εάν περνούσαν ακριβώς από πάνω της.

matrix24.gr
Categories: