Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Δήλωση βόμβα του δικηγόρου, ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλονίζει το Πανελλήνιο από τις 20 Φεβρουαρίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.


Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Μπούκας, που έχει αναλάβει χρέη συνηγόρου της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι ο νεαρός ίσως να έχει πέσει ακόμη και θύμα δολοφονίας...

Έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο, δηλώνει ξεκάθαρα ο κ. Μπούκας, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Και σημειώνει με νόημα ότι το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη. Κάποιοι βιαιοπράγησαν εναντίον του και κάποιοι άλλοι γελούσαν, με αποτέλεσμα να υφίσταται εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους και ο εξευτελισμός να φέρνει σε απόγνωση, τονίζει.

Ο κ. Μπούκας έχει υποβάλει αίτηση για να λάβει το αποδεικτικό υλικό της αστυνομίας και εκτιμά ότι το συγκεκριμένο υλικό θα είναι εκτενέστερο και ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και σε διαφορετικά συμπεράσματα. 

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων φέρνει στο φως της δημοσιότητας και το πόρισμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος ιδιωτικός ερευνητής που έχει ορίσει η οικογένεια του Βαγγέλη, ο Φώντας Βρόσγος, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε αφήσει πίσω του σημείωμα για τα όσα του συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα, πριν εξαφανιστεί, αλλά κάποιος να το εξαφάνισε για να μην ενοχοποιηθεί.

Όπως είπε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν υπήρχε σημείωμα, γιατί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου που χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο και θα μπορούσε κάποιος να το πάρει.

Δείτε τις δηλώσεις των κ.κ. Μπούκα και Βρόσγου, που μετέδωσε το Mega



ingossip.gr
Categories: