Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

BOMBA - ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αποδεικνύει ότι το πτώμα του Βαγγέλη ΔΕΝ βρέθηκε από ζευγάρι βοσκών, ούτε ήταν για μέρες στο σημείο που το βρήκαν! (PHOTO+VIDEO)

“Πιστευω οτι υπηρξε καταγγελια απο καποιο μαρτυρα για το που ηταν το σωμα το Βαγγελη και το δηθεν ζευγαρι που το βρηκε στις 7.40 το πρωι να ηταν κολπο της αστυνομιας για να προστατεψουν τον μαρτυρα.


Συμφωνα λοιπον με το υποτιθεμενο ζευγαρι-βοσκος που μιλησε στο protothema.gr ειπε:
“Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι το πτώμα που βρήκα δίπλα στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ήταν ο Βαγγέλης, που τον έψαχνε όλη η Ελλάδα, λέει ο βοσκός που ζει κοντά σε εκείνη την περιοχή”Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άντρας, βοσκός και κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, περνούσε με το αυτοκίνητό του από το βαλτώδες εκείνο σημείο.

«Λόγω της λάσπης το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να προχωρήσει και κατέβηκα να δω τι γίνεται» λέει και συνεχίζει ακόμα φανερά ταραγμένος: «Είδα δίπλα στα λάστιχα του αυτοκινήτου μου πως βρισκόταν ένα πτώμα»!

Eφοσον λοιπον διπλα στα λαστιχα του αυτοκινητου ειδε πως βρισκοταν ενα πτωμα τοτε το αυτοκινητο του κολλησε στην οδο Αλιτσιου γιατι σε αυτον τον δρομο το σωμα του Βαγγελη ηταν πιο κοντα (2 με 3 μετρα αποσταση απο το δρομο) και οχι στην οδο Μαβιλη που η αποσταση ηταν 15 με 20 μετρα(το χωραφι-οικοπεδο ηταν γωνιακο)

Στο παρακάτω βιντεο και φωτογραφια την ημερα που βρεθηκε ο Βαγγελης Γιακουμακης.(Η φωτογραφια ειναι γωνια Αλιτσιου και Μαβιλη.) Οπως βλεπετε μπροστα και πισω απο το περιπολικο ειναι η οδος Αλιτσιου και ο δρομος ειναι πεντακαθαρος καθως επισης και η οδος Μαβιλη που φαινεται και στο βιντεο στο 9.27 λεπτο και στο 9.30 λεπτο.

Που είναι το βαλτώδες σημείο; Βαλτώδες περιοχή δεν βάφτισαν και τα λίγα νερά που υπήρχαν στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης;;”




athensmagazine.gr
Categories: