Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

O Θείος του Βαγγέλη μιλάει για τον ανιψιό του και σκορπά δάκρυα

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο 20χρονος, που με την ιστορία του αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα και ο θάνατος του ξεσήκωσε την κοινή γνώμη, έχει συγγενείς στην Πάτρα... 


Ο θείος του ο Μανώλης Γιακουμάκης μίλησε, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Γεγονότα» και στην δημοσιογράφο Αγγελική Ανυφαντή για τον ανιψιό του (είναι πρώτος ξάδελφος του πατέρα του Βαγγέλη), χαρακτηρίζοντας τον "ακατέργαστο διαμάντι", αλλά και για τους φόβους που έχει για το αν θα καταλαγιάσουν τα πράγματα ή όχι στη συνέχεια.


Ο ίδιος δεν παρέλειψε να διατυπώσει ερωτηματικά για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στον εντοπισμό του άψυχου κορμιού του 20χρονου, ζητώντας παράλληλα, να αποδοθούν ευθύνες και να πρυτανεύσει η λογική, ενώ υπογράμμισε τις ευθύνες που έχουν, σύμφωνα με την γνώμη του, τόσο οι άνθρωποι της σχολής, όσο και της αστυνομίας. 

«Ο Βαγγέλης δεν ήταν μόνο δικό μας παιδί, έγινε το παιδί της Ελλάδας. Εύχομαι η τραγική του κατάληξη να αποτελέσει την αρχή του τέλους της βίας που μαστίζει την εποχή μας. Γιατί έχουμε όλοι παιδιά και εγγόνια και τρέμουμε κάθε στιγμή» τόνισε μεταξύ άλλων. 

«Οι φυσικοί η ηθικοί αυτουργοί πρέπει να βρεθούν και είναι ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μόνο έτσι θα καταλαγιάσουν τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά με διαφορά που ακούω, φοβάμαι και φοβάμαι πολύ».

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε LIKE στη σελίδα του FB για περισσότερη ενημέρωση! 

ipaideia.gr
Categories: