Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Οπτικό υλικό δείχνει παρέα παιδιών να ακολουθούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ανοιχτός ο φάκελος της υπόθεσης. Νέος γύρος καταθέσεων. Σφίγγει ο κλοιός.Τσούκαλης: Δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση! (VIDEO)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες στην πόλη των Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπάρχει ένας νέος-δεύτερος γύρος καταθέσεων από πρόσωπα που γνωρίζουν και όπως όλα φαίνονται ο κλοιός σφίγγει σε μια πολύ μικρή ομάδα σπουδαστών της Γαλακτομικής Σχολής.

Όπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης είναι πλέον θέμα ωρών να ανοίξουν τα στόματα και να μάθουν όλοι τι συνέβη στον άτυχο 20χρονο την ημέρα εξαφάνισής του.
«Πιστεύω ότι ωριμάζουν κάποιοι άνθρωποι και θα μιλήσουν». «Ο χρόνος ωριμάζει υπέρ της αλήθειας. Η αλήθεια θα αποδοθεί θέλοντας και μη» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Τσούκαλης.


Νέο βίντεο δείχνει μια ομάδα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αρχών των Ιωαννίνων που εξετάζουν την υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί ένα παιδί το οποίο προχωρά κοντά στο βενζινάδικο όπου πέρασε ο Βαγγέλης την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. 

Συγχρόνως η ασφάλεια έχει συλλέξει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων του βενζινάδικου εκείνης της ημέρας. Σε αυτό έχει εντοπιστεί ομάδα νεαρών η οποία ακολουθεί τον Βαγγέλη σε πολύ μικρή απόσταση. 

Οι τελευταίες εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί δείχνουν τον Βαγγέλη να περπατάει απέναντι από το εν λόγο βενζινάδικο και μετά τα ίχνη του χάνονται, ενώ η παρέα συνεχίζει προς την ίδια κατεύθυνση. 

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο και ψάχνει απάντηση στο ερώτημα για το εάν τα συγκεκριμένα άτομα ακολούθησαν τον Βαγγέλη μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι.

euro2day.gr
Categories: