Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

VIDEO: Η "μάνα" Νικολούλη μίλησε για το Βαγγέλη και τους ηθικούς αυτουργούς-Νέες αποκαλύψεις!

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τις έρευνες, την κηδεία και τις φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενδεδυμένο μουσικά με το τραγούδι Για που το'βαλες καρδιά μου έκανε έναρξη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που αποκάλυψε το βασανισμό που είχε υποστεί ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης σπό συμφοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.


Η Νικολούλη μίλησε όπως είπε ως μάνα και δημοσιογράφος για την αυτοκτονία του Βαγγέλη όμως επέμεινε ότι υπαρχουν ηθικοί αυτουργοί και πως θα πρέπει να υπάρξει φως από το νόμο για τιμωρία. Μάλιστα είπε ότι ο σκληρός Κρητικός που βασάνιζε το Βαγγέλη τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο εκείνες τις στιγμές ενώ αποκάλυψε ότι συμφοιτητής είχε σώσει το Βαγγέλη από τα χέρια του βασανιστή του! Μάλιστα τέτοιο βίντεο έχει παραδοθεί στην Αρχή για εγκλήματα κατά της ζωής!
Δείτε το βίντεο:



Μάρτυρες μιλούν…

Ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα και προκάλεσε καθολική συγκίνηση και οργή.

Τα στόματα στη Γαλακτοκομική Σχολή άνοιξαν. Οι μάρτυρες τολμούν…

Απόψε στο "Τούνελ" μιλούν φοιτητές και οι αποκαλύψεις τους για τις επιθέσεις στον Βαγγέλη, κόβουν την ανάσα. Ο τραγικός τρόπος με τον οποίο έδωσε τέλος στη σύντομη ζωή του ο 20χρονος φοιτητής, «βαραίνει τη συνείδηση τους», όπως χαρακτηριστικά λένε. Η συγγνώμη τους που δεν πρόλαβαν το κακό, σοκάρει…

Ο άδικος θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στο πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού στη χώρα μας. Ευαισθητοποίησε τους πολίτες και δημιούργησε αναταράξεις στους ιθύνοντες που καλούνται πλέον να καλύψουν τα τεράστια κενά εκπαίδευσης αλλά και της νομοθεσίας για την τιμωρία του bullying.

Καρέ- καρέ οι έρευνες του «Τούνελ» στα Γιάννενα που απέκλεισαν όλες τις μαρτυρίες που εμφάνιζαν τον αγνοούμενο να έχει απομακρυνθεί από την πόλη.

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε LIKE στη σελίδα του FB για περισσότερη ενημέρωση! 

cretalook.gr
Categories: