Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σε σοκ η γιαγιά της Αννυ: Δεν θα ξαναπώ το όνομα του γιου μου. Συγγνώμη...

Η μητέρα του παιδοκτόνου επιρρίπτει ευθύνες στη μητέρα της Αννυ, λέγοντας ότι εκείνη έμπλεξε τον γιο της με τραβεστί – «Τους είχα πει να μην κρατήσουν το παιδί όταν έμεινε έγκυος»


Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το ίδιο του το παιδί.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από αυτά που είπε η Αστυνομία. Εγώ του έλεγα του γιου μου να μην την κάνει παρέα και για αυτό όταν έμειναν μαζί δεν με ήθελαν κοντά τους, με έδιωχναν. Αυτή όταν έμεινε έγκυος με ρώτησε τι να κάνει και της είπα ότι ίσως να μην είναι έτοιμοι να κρατήσουν μια τέτοια ευθύνη, αφού αυτή έκανε την δουλειά που έκανε, ο γιος μου ήταν άνεργος και οι δυο τους ήταν εξαρτημένοι. Τελικά το παιδί το γέννησε στην Βουλγαρία» είπε μεταξύ άλλων η Οφέλια Γκούτεβα μητέρα του δολοφόνου της 4χρονης Αννυ.


Η δυστυχισμένη μητέρα και γιαγιά της Άννυ δηλώνει πως δεν είχε ικανό τον γιο της να κάνει τέτοια πράξη αφού τον μεγάλωσε όσο καλύτερα μπορούσε, ενώ τόνισε πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Δήμητρα τον συμβούλευε να μην μπλέξει μαζί της.


Όσον αφορά τα περί ομοφυλοφιλίας του γιου της, η μητέρα του Σάββα γνώριζε πως το ζευγάρι έκανε παρέα με τραβεστί και μάλιστα φοβόταν για τον γιο της και συνεχώς του έλεγε να την αφήσει, εκείνος όμως αποφάσισε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη μάνα του παρά να την ακούσει: «Τι να σου πω. Αυτή δούλευε, έκανε αυτή τη δουλειά που έκανε, και είχε τον γιο μου σπίτι και του έδινε ναρκωτικά και λεφτά. Ούτε το όνομα του γιου μου, δεν θέλω να ξαναπώ. Η γυναίκα του που δούλευε εκεί που δούλευε, αυτή είχε αυτούς τους φίλους. Οι παρέες της ήταν τέτοιοι άνθρωποι. Κάνανε πολύ παρέα δύο τραβεστί, έναν Βούλγαρο και έναν Έλληνα, οι οποίοι πήγαιναν και στο σπίτι. Ήταν φίλοι της Δήμητρας αλλά έκαναν παρέα και με τον Σάββα» ανέφερε.


Σε στιγμή ξεσπάσματος η μητέρα του Σάββα ζητάει συγγνώμη από όλους για τον γιο της και ελπίζει ακόμα ότι ίσως το κοριτσάκι να ζει και όλα αυτά να είναι ένα ψέμα.


Αφήνουν λουλούδια στο διαμέρισμα

Συγκινημένος ο κόσμος στην γειτονιά της Μιχαήλ Βόδα από νωρίς το πρωί αφήνει λουλούδια και κεριά στο παράθυρο του υπόγειου διαμερίσματος στο οποίο η 4χρονη βασανίστηκε και σκοτώθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν πιστεύουν ότι άνθρωπος θα μπορούσε να προβεί σε τέτοιες ενέργειες.


Συγκίνηση προκαλούν και τα λόγια ανθρώπων αποτυπωμένα σε χαρτί που είναι αφιερωμένα στο μικρό αγγελούδι που μαρτύρησε και έχασε την ζωή του με τον χειρότερο τρόπο.


«Αγγελούδι μου θρηνούμε τον άδικο χαμό σου όλη η υφήλιος. Είσαι στον Ουρανό με τους Αγγέλους» και «Τέσσερα τριαντάφυλλα για τα τέσσερα χρόνια της ζωής σου... Άννυ που σου στέρησαν....» 

protothema.gr
Categories: