Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δάκρυα χαράς για τη μικρή Ραφαέλα- Επιτέλους μπορεί να φύγει για νοσηλεία στο εξωτερικό!!! Να σταματήσει η κατάθεση χρημάτων ζητούν οι γονείς

Επιτέλους η ευχάριστη είδηση που τόσο καιρό περιμέναμε ήρθε!!! Οι προσευχές όλων βοήθησαν για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα κι επιτέλους η μικρή Ραφαέλα να μπορεί να μεταφερθεί για νοσηλεία κι αποκατάσταση σε κλινική της Γερμανίας. Εκείνο που αναμένουμε προκειμένου να ανέβει στο αεροπλάνο είναι να οριστεί η ημερομηνία από την κλινική της Γερμανίας.


Όλο αυτό το διάστημα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε ο κόσμος έβαλε το χέρι στην τσέπη και πρόσφερε χρήματα και το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 110.000 ευρώ. Ποσό εντυπωσιακά μεγάλο που έδωσαν άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να βοηθήσουν τη μικρή να γίνει καλά.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω στον κόσμο το ευχαριστώ» λέει η μητέρα της Αντιγόνη Γάτου που όλο αυτό το διάστημα έδωσε ένα σκληρό αγώνα και πολέμησε με το τέρας της γραφειοκρατίας για να πετύχει αυτό που πολλοί άλλοι δεν κατάφεραν.

Ο κόσμος έδειξε ότι έχει ανθρωπιά… ΜΜΕ και φορείς ευαισθητοποιήθηκαν. Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής παρενέβη προκειμένου να δοθεί τέλος στην περιπέτεια. Ο Γολγοθάς δεν τελείωσε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Αυτή η οικογένεια πρέπει να οπλιστεί με πολύ κουράγιο και δύναμη και η Ραφαέλα που παρά του ό,τι είναι ένα μικρό παιδάκι απέδειξε ότι έχει θέληση για ζωή, θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει για αυτήν μέχρι να γίνει καλά.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση να σταματήσει ο κόσμος να καταθέτει χρήματα. Ευχαριστεί όλους που έδωσαν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τη μικρή και πλέον το μόνο που ζητούν είναι να συνεχίσουν να προσεύχονται για να γίνει καλά το παιδί τους.

Η επόμενη φορά που θα γράψουμε για τη Ραφαέλα θα είναι τη στιγμή που το αεροπλάνο θα απογειώνεται. Εμείς σαν trikalaview.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στα καλέσματά μας και τα διασπείρατε στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο και μπορέσαμε να βοηθήσουμε  όλοι μαζί τη μικρή μας, αφού έτσι ακούστηκε η φωνή της. Κι ακούστηκε τόσο δυνατά που συγκίνησε και προκάλεσε δάκρυα. Αυτή τη φορά τα δάκρυα είναι χαράς. Να γυρίσεις γερή και δυνατή μικρή μου. Έχεις τη δύναμη. Οι προσευχές όλων είναι μαζί σου…
Βιβή Μαργαρίτη


trikalaview.gr
Categories: