Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ανατρεπτική αποκάλυψη για το τελευταίο βράδυ του Βαγγέλη

Ένα νέο στοιχείο που αφορά το τελευταίο βράδυ πριν την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας Έξω από την Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής πέρασε το προηγούμενο βράδυ πριν την εξαφάνιση και τον θάνατό του, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.


Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος "ο Βαγγέλης όλη τη νύχτα πριν από την εξαφάνισή του έλειπε από το δωμάτιό του. Είναι ένα νέο στοιχείο που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και το οποίο έχω ήδη καταθέσει στην Αστυνομία".

Το στοιχείο αυτό εγείρει πολλά ερωτηματικά, καθώς ο άτυχος Ρεθυμνιώτης σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμφοιτητών του, δεν συνήθιζε να περνά τα βράδια μακριά από το δωμάτιό του. 

Ο φάκελος της υπόθεσης, βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα και περιλαμβάνει περισσότερες από 100 καταθέσεις. Την ίδια στιγμή έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές συμφοιτητών του άτυχου 20χρονου, τα οποία βρίσκονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου και εξετάζονται εξονυχιστικά. 

Οι Αρχές αναζητώντας επεπλέον στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προσπαθούν, μεταξύ των άλλων, να ανακαλύψουν και να ανακτήσουν ψηφιακά δεδομένα όπως π.χ φωτογραφίες ή βίντεο που να έχουν σχέση με τον Βαγγέλη και τα οποία να έχουν, ενδεχομένως, διαγραφεί.

Όλες οι καταθέσεις θα αξιολογηθούν από τη Δικαιοσύνη που έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.


epirusday.gr
Categories: