Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Νέο τεστ DNA για τον άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν

«Βροχή» τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ το 1991 στην Κω, μετά τη νέα έρευνα της Σκότλαντ Γιαρντ και τη δραματική έκκληση της οικογένειας από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.


Η αστυνομία του Γιορκσάιρ δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων, μεταξύ των οποίων και από έναν νεαρό που ισχυρίζεται ότι μοιάζει πολύ με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν και τώρα πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ DNA.


Το μυστήριο της εξαφάνισης προσπαθεί να λύσει και ένας ελληνικής καταγωγής επιθεωρητής, ο Παναγιώτης Δέδες, ο οποίος μιλώντας στην «Espresso» τόνισε πως «πρέπει να δούμε ακριβώς τι στοιχεία έχουμε λάβει και ποια όχι», υπογραμμίζοντας, επίσης: «Μόλις αποφασίσουμε, πρέπει να συνεννοηθούμε με την γραφείο του ανακριτή της Κω προκειμένου να πάρουμε τις άδειες που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μαζί με την ΕΛ.ΑΣ. και να συνεχιστεί η έρευνα».

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι, σε συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την αισιοδοξία της πως ο Μπεν θα βρεθεί.

«Μία φωνή μέσα μου λέει ότι ο Μπεν θα βρεθεί», ανέφερε και προσέθεσε: «Εχουμε ζήσει σαν τρενάκι του τρόμου πάνω κάτω 24 χρόνια. Κάθε μέρα είναι ένα μαρτύριο για την οικογένειά μας χωρίς τον Μπεν».

Μάλιστα, η βρετανική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 10.000 αγγλικών λιρών σε μία αξιόπιστη πληροφορία.

Οσοι θέλουν να δώσουν πληροφορία για τον 26χρονο αγνοούμενο μπορούν να καλέσουν την ΕΛ.ΑΣ. ή την αστυνομία του Γιορκσάιρ.


neotera.gr
Categories: