Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η φρικτή απάντηση του παιδοκτόνου στον Εύοσμο: Στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του γιατί έκανε...

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.


Ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., που ο ίδιος ενημέρωσε τις αρχές για την αποτρόπαια πράξη του, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η φρικτή εξήγησε που έδωσε ο δράστης για τη δολοφονία της επτάχρονης κόρης του ήταν πως το παιδί έκανε φασαρία μετά από το σχολείο! Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση, ότι ο παιδοκτόνος στραγγάλισε το κoριτσάκι, καθώς προκύπτει ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα, που μόλις έμαθε τι είχε συμβάν επέστρεψε στο σπίτι, φωνάζοντας το όνομα της αδικοχαμένης κόρης της, ενώ- σύμφωνα με τους γείτονες- ζητούσε να σκοτώσουν το σύζυγό της για την πράξη του και δήλωνε ότι δεν θέλει να τον δει.

Ολα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα, στο σπίτι της οικογένειας στον Εύοσμο, από όπου απουσίαζαν η σύζυγος του δράστη και το μικρότερο- ενός έτους- παιδί τους και εκεί βρισκόταν μόνο ο 47χρονος και η επτάχρονη. Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο ίδιος επικοινώνησε με την Αμεση Δράση, την οποία κάλεσε να στείλει αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Είχε εξεταστεί από ψυχολόγο παλιότερα

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στα ΜΑΤ, επέστρεψε στην υπηρεσία του πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από πολύμηνη γονική άδεια που είχε πάρει λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του. Δεν είχε απασχολήσει την υπηρεσία με κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά πληροφορίες του ΑΠΕ αναφέρουν ότι πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε αντιμετωπίσει προβλήματα άγχους και είχε εξετασθεί από ψυχολόγους.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, ήταν δυσαρεστημένος καθώς επέστρεφε σε μάχιμο πόστο και όχι στη θέση που είχε πριν την άδεια, ως σκοπός στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. 



ingossip.gr
Categories: