Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κρήτη: Συγκλονίζει η δολοφονία του άντρα από τη γυναίκα του - Του έκαψε τα γεννητικά όργανα με βραστό νερό και τον σκότωσε με μπαλτά!

Τραγικές φιγούρες τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν ποτέ, το ισχυρό σοκ που υπέστησαν...



Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 69χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον 76χρονο σύζυγό της με μπαλτά προχτες το βράδυ στη Σητεία αφήνοντας άφωνη την τοπική κοινή γνώμη. Η 69χρονη γυναίκα που όπως αποκαλύφθηκε  σχεδίαζε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά την δολοφονία του συζύγου της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες ενω στη συνέχεια θα κληθεί να απολογηθεί για τους λόγους που την οδήγησαν στο άγριο έγκλημα.

Η 69χρονη δήλωσε οτι έφτασε στο σημείο αυτό γιατί δεν άντεχε άλλο τους καυγάδες και την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι. Όπως έγινε γνωστό, η 69χρονη χρησιμοποίησε ένα μπαλτά με τον οποίο χτύπησε το θύμα στο κεφάλι και τα χέρια.


Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα του τύπου, η 69χρονη μητέρα δυο κοριτσιών εκτός από τα πολλαπλά χτυπήματα που κατάφερε με τον μπαλτά, περιέλουσε τον σύζυγό της με καυτό νερό και του προκάλεσε εγκαύματα στα γεννητικά όργανα.

Η ίδια θέλοντας να δώσει τέρμα στον εφιάλτη της κοινής συμβίωσης με τον σύζυγό της απόφασισε να τον ακολουθήσει στον θάνατο. Μάλιστα, ξεκίνησε να βάζει σε εφαρμογή την απόφαση της γράφοντας ιδιόχειρο σημείωμα. 

Στο σημείωμα αυτό ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά της και εξηγούσε ότι δεν άντεχε άλλο αυτόν τον εφιάλτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα ζήτησε ως τελευταία επιθυμία να μην την κηδέψουν στον ίδιο τάφο με τον άνδρα της. Η ίδια φέρεται ωστόσο να μην είχε το ψυχικό σθένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα έτσι παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία.



newsit.gr
Categories: