Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Μάμα είμαστε στη Συρία, έλα να μας πιάσεις» Ένταλμά σύλληψης για τον πατέρα που άρπαξε τα παιδιά του! Απαρηγόρητη η Κύπρια μάνα

Άσχημα είναι τα νέα που έφτασαν στη μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών του που ο πατέρας τους άρπαξε από την αγκαλιά της Κύπριας μάνας τους και τα μετέφερε χωρίς τη θέληση του εκτός Κύπρου.



Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Σύριος πατέρας τηλεφώνησε στην 36χρονη Κύπρια σύζυγο του και άφησε τα παιδιά να μιλήσουν μαζί της για λίγα λεπτά. Ο 6χρονος Γεράσιμος και η 5χρονη Ολυμπία με δάκρυα στα μάτια ανέφεραν στη μητέρα τους ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω κοντά της, προσθέτοντας  πως εκείνη την ώρα βρίσκονταν ήδη στη Συρία. « Μάμα είμαστε στη Συρία, θέλουμε να έρθεις να μας πάρεις» ήταν τα λόγια τους όταν κατάλαβαν πλέον τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο 32χρονος «απαγωγέας» πλέον των ανήλικων τέκνων του, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για αρπαγή παιδιών δεν θέλησε να μιλήσει με τη σύζυγό του και απλά αρκέστηκε στο να πει ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν σε 2-3 μέρες κοντά της, χωρίς όμως να γίνει πιστευτός από την οικογένεια.

Φαίνεται πώς ο 32 Σύριος κατάφερε με κάποιο τρόπο να διαφύγει στην Τουρκία και από εκεί στη χώρα καταγωγής του την Συρία, ενώ οι πληροφορίες που δόθηκαν στην οικογένεια ότι δηλαδή θεάθηκε ο ίδιος αλλά και τα παιδιά του στον Ύψωνα έγινε για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Η 36χρονη μάνα που διαμένει στο Κολόσσι, είναι σε πολύ άσχημα ψυχολογική κατάσταση ενώ ζητά άμεσα την εμπλοκή των αρμοδίων αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και του Πρέσβη της Κύπρου στη Συρία έτσι ώστε τα δυο ανήλικα παιδιά της που υπεραγαπά να γυρίσουν άμεσα στην Κύπρο και στο σπίτι τους.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού



tothemaonline.com
Categories: