Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Θρίλερ: Βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι!

Ο 42χρονος Θανάσης Λάμπρου, καπετάνιος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, έμενε με την οικογένεια του στην Κοιλάδα Αργολίδας. Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2014, βρέθηκε πυροβολημένος στο θώρακα και στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου φίλου του. Το περίστροφο που βρέθηκε στον τόπο ανήκε στο φίλο του, ο οποίος ήταν αυτός που τον βρήκε αιμόφυρτο. 


Η αδερφή του θύματος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»: «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν αυτοκτονία με τη μία σφαίρα που βρέθηκε στο θώρακα. Ο ιατροδικαστής μας είπε ότι ο Θανάσης είχε κι άλλη μια σφαίρα στο κεφάλι κι από τότε άλλαξαν όλα… Ο αδελφός μου μπορεί να είχε μικροπαρεξηγήσεις με κάποιους, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό για να του κάνουν κακό. Δεν ξέρω τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι του. Με τη σύζυγο του εδώ και καιρό είχαμε τυπικές σχέσεις». 

Ο γαμπρός του θύματος Κώστας Βοργιάς, δήλωσε με τη σειρά του: «Πάει κάπου το μυαλό μας , αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Όλοι λένε πως πίσω από τη δολοφονία δεν κρύβονται οικονομικοί λόγοι, αλλά ερωτικοί. Από την Αστυνομία όμως δεν μας λένε τίποτε».filathlos.gr
Categories: