Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Έκκληση για αίμα για τον Λαζαρiδη Ευστάθιο

Ο Στάθης χρειάζεται αίμα οποίος μπορεί να δωσει.. Η αιμοδοσία λειτουργεί καθημερινά


Για αιμοληψίες είναι ανοικτή στους αιμοδότες:

Τους Καλοκαιρινούς Μήνες
Καθημερινές 9:00 πμ – 14:00 μμ (πρωί)
17:00 μμ – 20:00 μμ (απόγευμα)
Σάββατο, Κυριακή, Αργίες 9:00πμ – 14:00μμ (πρωί)

για τον ασθενή Λαζαρiδη Ευστάθιο του Ιωάννη που νοσηλεύεται στο 401 Γ.Σ.Ν.Α

Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης τα τελευταία οχτώ χρόνια βρίσκεται σε κώμα, σε δωμάτιο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Μια ελπίδα αισιοδοξίας ωστόσο, διαφαίνεται να υπάρχει στην πορεία της υγείας του.

Ο Ειδικός Φρουρός Στάθης Λαζαρίδης από την Κοζάνη, τραυματίσθηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης των ΤΑΕ, στην οποία συμμετείχε στα Ζωνιανά της Κρήτης το Νοέμβριο του 2007, όταν δέχθηκε στο κεφάλι, δολοφονικά πυρά kalashnikov. Μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε δεκάδες πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις και τέσσερις φορές η ζωή του «ακροβατούσε» με το θάνατο.
Με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε (20/08) στον προσωπικό της λογαριασμό η Σόνια Λαζαρίδου, 32, αδελφή του Ειδικού Φρουρού, να κρατάει το χέρι του, περιγράφει με τις λέξεις ‪#‎αγάπη‬ ‪#‎η‬ ζωή μου ‪#‎αδελφός‬ ‪#‎ελπίδα‬ και αφήνει να διαφανεί μια προσδοκία αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του 36χρονου Στάθη Λαζαρίδη.

Ο Στάθης Λαζαρίδης, φέτος έκλεισε τα 36χρόνια του. Ενα χρόνο πριν την αποτυχημένη Αστυνομική επιχείρηση (2006) στα Ζωνιανά που τον καθήλωσε σε μη αναστρέψιμη κατάσταση στο κρεβάτι του 401Στρατιωτικού Νοσοκομείου, είχε παντρευτεί τη Μαρία του, η οποία -τότε- ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η σύζυγός του σήμερα, ζει στα Χανιά με την 8ετών κόρη τους, η οποία δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της..

Παρά τις όποιες προσπάθειες του πατέρα του Γιάννη και της μητέρας του Ευθυμίας, να μεταφέρουν το γιο τους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από όπου το σπίτι τους που βρίσκεται στην Κοζάνη απέχει μία ώρα, δεν τα έχουν καταφέρει.trelostwnfm.com
Categories: