Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και πέθανε στο ασθενοφόρο!


Άλλο ένα τραγικό περιστατικό στον χώρο της υγείας έρχεται να επιβεβαιώσει τον «κανόνα»​, ότι η υγειονομική περίθαλψη στην επαρχία του 2012 είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.
ΝΤΡΟΠΗ: Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και πέθανε στο ασθενοφόρο!
Ένας 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, από τη Αμαλιάδα, έχασε άδικα τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος!

Το προηγούμενο βράδυ είχε μεταφερθεί από τους συγγενείς του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στη παθολογική κλινική.
Το πρωί η κατάστασή του χειροτέρεψε και έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, με δεδομένο ότι δεν εφημέρευε καρδιολόγος να τον εξετάσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά έγινε επικοινωνία με το Νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός αλλά δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις και κατά συνέπεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή στο Νοσοκομείο της Πάτρας!
Οι τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό ανάγκασαν τους γιατρούς να μεταφέρουν τον ασθενή στο 409 Νοσοκομείο Πατρών για να γίνει καρδιολογική εκτίμηση, καθώς στο εν λόγω νοσοκομείο εφημέρευε καρδιολόγος.
Στη συνέχεια ο 48χρονος θα μεταφέρονταν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για να εξετασθεί από χειρουργό, προκειμένου ακολούθως να εισαχθεί στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας που εφημέρευε.
Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής ο ασθενής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, όπου και εξετάστηκε από καρδιολόγο.
Μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, ξεκίνησε η μεταφορά του ασθενούς στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για να εξετασθεί από χειρουργό.
Μια εξέταση που δεν έγινε ποτέ, καθώς λίγο πριν το ασθενοφόρο περάσει την πύλη του νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας άφηνε την τελευταία του πνοή…​
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: