Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνέλαβαν αλλοδαπή καρκινοπαθή, μέσα στο νοσοκομείο

Την κατήγγειλε ο διευθυντής του νοσοκομείου επειδή δεν είχε χαρτιά

Συνέλαβαν αλλοδαπή καρκινοπαθή, μέσα στο νοσοκομείο


Στη σύλληψη αλλοδαπής η οποία χειρουργήθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς επειδή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα, προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία του διευθυντή του νοσοκομείου. Η αλλοδαπή καρκινοπαθής νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενη.   


Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, ο διοικητής ήταν αυτός που ενημέρωσε την αστυνομία. «Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής νοσηλευόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ ιδίων τα νοσήλια» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας.   

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν δείγμα «ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα» και ξεκαθαρίζουν, σύμφωνα με το iatropedia, ότι «οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες».   

«Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία», σημειώνει η ΟΕΝΓΕ.   Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο υπουργός Υγείας. 

Πηγή: www.lifo.gr
Categories: