Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΟΥ... ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Με γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, οδηγείται σήμερα στο Δικαστήριο η 35χρονη που αντιμετωπίζει το σοβαρό αδίκημα της συνωμοσίας  προς διάπραξη κακουργήματος και της απαγωγής παιδιού.  


Με την λήξη και του δεύτερου διατάγματος προσωποκράτησης της ύποπτης, σήμερα παρουσιάζεται εκ νέου στο Δικαστήριο από την Αστυνομία με αίτημα την παραπομπή της σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο.  


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς εξεταστές της υπόθεσης ουδεμία ουσιαστική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα της υπόθεσης απαγωγής του 18μηνου νηπίου, που συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου στον Ύψωνα.

 Η προφυλακισμένη 35χρονη ύποπτη θεία του παιδιού κράτησε το «στόμα της κλειστό» κι εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τους ανακριτές, ενώ δεν δίνει καμιά εξήγηση για το πως βρέθηκε γενετικό υλικό του μωρού στο αυτοκίνητό της, αφού κατά τον ισχυρισμό της ουδέποτε ο 18μηνος Σταύρος είχε μπει στο όχημα.  

Καμιά θετική εξέλιξη για τις σχετικές έρευνες της Αστυνομίας δεν σημειώθηκε και με το δεύτερο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να μετέφερε και να εγκατέλειψε το παιδί κοντά στο κοιμητήριο Ύψωνα, όπου και βρέθηκε σώο από περαστικούς. 

Το γενετικό υλικό που απομονώθηκε στο αυτοκίνητο, δεν έγινε κατορθωτό να ταυτοποιηθεί με οποιοδήποτε πρόσωπο από εκείνα που δημιουργήθηκαν υποψίες για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Πηγή: showtime-cy.blogspot.gr
Categories: