Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Πάτρα: Ήθελαν κι άλλον νεκρό οι δολοφόνοι; - Πριν το φονικό σταμάτησαν στη Μαιζώνος - Η αστυνομία διερευνά την παρουσία 4 "φουσκωτών" που έτρωγαν σε φαστ φουντ

Και άλλο αίμα φέρονται να ήθελαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εκτελεστές που οδήγησαν στον θάνατο τον Βασίλη Σινούρη και τον Κώστα Φράγκο, μετά από αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, έξω από κλαμπ της Σαχτούρη, τα ξημερώματα της Τετάρτης.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν το μακελειό, η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο μαυροντυμένοι άνδρες με τα λευκά κράνη, εθεάθη στην οδό Μαιζώνος και μάλιστα οι δύο είχαν την προσοχή τους στραμμένη σε κατάστημα που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο.

Εικάζεται ότι εκεί αναζητούσαν τους δύο άνδρες που είχαν εξ αρχής στοχοποιήσει ή ακόμα και τρίτο πρόσωπο.

Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή και την παρουσία τεσσάρων άγνωστων «φουσκωτών» που το μοιραίο βράδυ εμφανίστηκαν σε κατάστημα της πόλης, κοντά στο σημείο εκτέλεσης. Επρόκειτο για άτομα που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή. Η αστυνομία θεωρεί πιθανή τη σχέση τους με την υπόθεση, αν και εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τις μαρτυρίες και τις περιγραφές, καθώς οι πληροφορίες είναι πολλές και μεταξύ τους αντικρουόμενες.

Την ίδια ώρα η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες και σε κύκλους της Αθήνας, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο οι εκτελεστές να είναι από την Πάτρα. Επιπλέον αναμένεται να γίνει έλεγχος και στις συνομιλίες από τα κινητά των θυμάτων.

Επιπρόσθετα, η μηχανή στην οποία επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκλάπη από την Καρόλου, το ίδιο βράδυ.


Categories: