Κυριακή 7 Απριλίου 2013

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας που θα σας κάνουν να πάθετε πλάκα!!

Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…TEST 1

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας. Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της. Τον ερωτεύτηκε τρελά. Μερικές μέρες αργότερα η… νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή. Ερώτηση: Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ? 

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.

Απάντηση: Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.

Info: Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή. Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος Αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν ένας άνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία. Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση. Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση good for you!Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν κρατήστε τις αποστάσεις σας!

TEST 2

Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω. Μετρήστε πόσα ‘F’ έχει στο παρακάτω κείμενο :+++++++++++++++++++++++++++ FINISHED FILES ARE THE RE-SULT OF YEARS OF SCIENTIF-IC STUDY COMBINED WITH THEEXPERIENCE OF YEARS+++++++++++++++++++++++++++ Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα ΟΚ?

Απάντηση: Πόσα? Τρία? Λάθος, έξι υπάρχουν – Χωρίς πλάκα! Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα! Η απάντηση είναι πιο κάτω…
Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το ‘OF’. Φοβερό ε; Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυΐα  τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!

TEST 3

Το παρακάτω τεστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο. Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό; Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση. Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη. Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.

Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο. Πόσο κάνουν; 15+63+5689+212+5375+2625+5263+32ε ναι, είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση! Κουράγιο λοιπόν 123+5 ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ! Κατεβείτε πιο κάτω. Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι? Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.98% του πληθυσμού απαντούν ‘σφυρί κόκκινο’ σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?

TEST 4

Test του δεξιού ποδιού Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε αλλά δεν θα τα καταφέρετε.

1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα και κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.
2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού), γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας. Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.
3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!

TEST 5

Test του γουρουνιού έχει πλάκα! Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι. Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις! Μην κλέβεις! Ζωγράφισε! Εντάξει; Τέλειωσες; Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας

Εάν το έχεις ζωγραφίσει:* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.* Εάν κοιτάζει προς τα αριστερά: πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες: Εορτές, επετείους,…

* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειας και δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και δεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες: είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.

* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός και παίρνεις ρίσκα.* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός η, ζεις μία περίοδο μεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.

*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.Γι ‘άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο!!!!!! OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.

Όχι, όχι δεν μπορείτε να ξανά κάνετε το τεστ… 


Πηγή: kamikaze.gr
Categories: