Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Έλληνας π@ιδόφιλος, φορέας του HIV, κερδίζει δικαίωμα εργασίας σε χώρο με παιδιά

Έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 3 ετών για σεξ με ανήλικο αγόρι


Κορυφαίοι δικαστές υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τον παιδόφιλο με τον ιό HIV, ο οποίος συνευρέθη με ανήλικο αγόρι χωρίς προστασία, ώστε να δουλέψει σε εργασίες όπου θα μπορούσαν να παρευρίσκονται και παιδιά. 

Ο Στέλιος Κιμπρικτζής, ετών 38, βρήκε το ανήλικο θύμα του διαδικτυακά, μέσα από chatroom, και τον παρέσυρε σε ένα δασάκι και τον ανάγκασε να κάνουν $εξ, ενώ απέκρυψε την ασθένεια του.

Ο πωλητής του Ivy Leigh, στο Liverpool, σύμφωνα με την daily mail, φυλακίστηκε για 3 χρόνια στο Chester Crown Court, αφότου καταδικάστηκε για δύο $εξουαλικές δραστηριότητες με παιδιά, σε ένα εκ των οποίων προσπάθησε να προκαλέσει σωματική βλάβη, τον Απρίλιο του 2006.

Για τον Κιμπρικτζή, που είναι σήμερα ελεύθερος, δόθηκε εντολή πρόληψης $εξουαλικών αδικημάτων (SOPO), απαγορεύοντας του, μεταξύ άλλων περιορισμών, να εργαστεί σε οποιαδήποτε θέση που θα μπορούσε να τον φέρει σε επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών.

Τρεις από τους πιο παλιούς δικαστές της χώρας έχουν τώρα επικυρώσει μια πρόκληση του Κιμπρικτζή εναντίον της εντολής SOPO, που ανοίγει τον δρόμο για εκείνον ώστε να μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε υπάρχουν παιδιά, καθώς και να ελαφρύνουν τους υπόλοιπους περιορισμούς της ελευθερίας του.

Η δικαστής Hallett, καθώς και οι κύριοι δικαστές Bean και Michael Pert QC, ισχυρίζονται ότι δεν θα ήταν δίκαιο να καταδικάσουν τον Κιμπρικτζή για το υπόλοιπο της ζωής του, καθιστώντας για εκείνον αδύνατο να εργαστεί.

Η ίδια πρόσθεσε: « Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον νόμο, εκτός από την σοβαρότητα του εγκλήματος, δεν μπορούμε να κλειδώσουμε κάποιον και να πετάξουμε το κλειδί».

«Εξέτεινε την ποινή του. Αυτό το δικαστήριο κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει τα παιδιά – κάνεις το καλύτερο δυνατό, αλλά εάν απλά του στερείς την πλήρη ελευθερία του για πάντα, ο νόμος δεν σε αφήνει».

Πηγή: e-magazino.gr
Categories: