Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Είναι αλήθεια ότι φεύγει η Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha;

Μετά την Αννίτα Πάνια, που αποχώρησε από τον Alpha παίρνοντας ένα βελούδινο συναινετικό διαζύγιο, τώρα έρχονται δημοσιεύματα να μιλήσουν για επικείμενη μεταγραφή στο Ε, του «χρυσού χαρτιού» του καναλιού, της Αγγελικής Νικολούλη.


Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει ολοκληρώσει με τεράστια επιτυχία, για άλλη μία χρονιά, τη σεζόν που τελείωσε, βρίσκεται σε διακοπές, ώστε να επιστρέψει δριμύτερη και να προετοιμαστεί για τον χειμώνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του theTOC.gr, η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποχωρήσει από τον Alpha και να μεταγραφεί σε όποιο άλλο κανάλι, αντιθέτως είναι πολύ ευχαριστημένη από αυτή τη συνεργασία-όπως και το κανάλι. Μάλιστα, οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά και βρίσκονται σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του studio Pro, μιλάνε για αριθμό συνεργατών της που έχει παραμείνει στο γραφείο της εκπομπής στον Alpha και εξακολουθεί να «τρέχει» τις υποθέσεις που δεν πρέπει να εγκαταλειφθούν. Η Αγγελική Νικολούλη, με δεδομένο τον χαρακτήρα της, δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει τον Alpha, ώστε να προετοιμάζεται για τον χειμώνα σε ένα άλλο κανάλι.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που καταφέρνει κάθε εβδομάδα να εκτοξεύεται στην τηλεθέαση και να σημειώνει νούμερα ρεκόρ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν 2015-2016 νωρίτερα από τον Νοέμβριο, με δεδομένες τις ρευστές συνθήκες στην πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας -που αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι πια του προγράμματος των τηλεοπτικών καναλιών-, και της επικαιρότητας. 



thetoc.gr
Categories: