Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αγγελική Νικολούλη: Εξομολογείται τι την άγγιξε τόσο πολύ στην ιστορία του Γιώργου από την Κρήτη και δάκρυσε on air


Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι την άγγιξε τόσο πολύ στην υπόθεση του εξαφανισμένου Γιώργου από την Κρήτη και δάκρυσε on air.
Αγγελική Νικολούλη: Εξομολογείται τι την άγγιξε τόσο πολύ στην ιστορία του Γιώργου από την Κρήτη και δάκρυσε on air
«Αυτή την ιστορία με την εξαφάνιση του Γιωργάκη την έζησα από κοντά από την πρώτη στιγμή. Αν και οι έρευνες άρχισαν πριν από 21 χρόνια, όταν βρισκόμουν ακόμα στην εφημερίδα "Έθνος", ποτέ δεν έχασα τη μητέρα του Γιωργάκη και επίσης ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω. 

Βλέποντας το βίντεο από το 1996 και τη μορφή της μάνας του Γιωργάκη ήταν σαν να έζησα όλη την ιστορία από την αρχή. Δεν το περίμενα ότι θα τελείωνε το βίντεο και θα με έδειχνε η κάμερα δακρυσμένη και σιωπηλή. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν πως θα με έσωζε ένα διάλειμμα , αλλά δεν ερχόταν. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης το κατάλαβε, εστίασε σε έναν από τους καλεσμένους και εγώ πρόλαβα να ζητήσω ένα ποτήρι νερό και να συνεχίσω λίγο αργότερα». Όσο για το αν της έχει τύχει να δακρύσει στο παρελθόν με κάποιο περιστατικό είπε στο περιοδικό «TV BOX»: «Στις πρώτες εκπομπές μου συνέβη αρκετές φορές, με κίνδυνο να γίνω γραφική».
Πηγή: gossip-tv.gr
Categories: