Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος λοχαγός

Πάφος: Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 33χρονου λοχαγού Μιχάλη Σταύρου από τη Γεροσκήπου, η εξαφάνιση του οποίου προκάλεσε το παγκύπριο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, από ψαρά που είχε βγει στα ανοιχτά με τη βάρκα του.

Φωτογραφία για Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος λοχαγός


Βάσει των πρώτων στοιχείων, η σωρός του Μιχάλη Σταύρου θεάθηκε από τον ψαρά στα ανοιχτά του Αγίου Γεωργίου, παρά την βραχονησίδα «Γερόνησος», να βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας, σε κοντινή σχετικά απόσταση από το σημείο της ακτής όπου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητο του.


Παρά το ότι δεν έχει γίνει ακόμα η τυπική αναγώριση της σωρού, το γεγονός ότι το πτώμα έφερε την στρατιωτική στολή παραλλαγής δεν έφησε εξ αρχής αμφιβολία για την ταυτότητα του νεκρού.

Στο μέρος μετέβη άμεσα ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας Πάφου, καθώς και κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας που μετέβη στην Πάφο για τον σκοπό αυτό. 

Δύτες και άλλα στελέχη της Λιμενικής προχώρησαν μετά από έντονες προσπάθειες, που δυσχέραινε η θαλασσοταραχή, στην ανάσυρση της σωρού και τη μεταφορά της στην ακτή, όπου ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους προέβη σε αυτοψία.

Η σωρός έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πάφου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διασαφηνισθούν όλα τα δεδομένα της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Η τραγική κατάληξη της υπόθεσης, κάνει από το πρωί τον γύρο της Κύπρου, η οποία από την περασμένη Τρίτη παρακολουθούσε τις προσπάθειες των Αρχών για εντοπισμό του 33χρονου λοχαγού.

Στο μέρος συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για συλλογή και άλλων τεκμηρίων που θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση της εικόνας για τα όσα δραματικά συντελέστηκαν τις μέρες αυτές στην υπόθεση, που κατέληξε σήμερα στον τραγικό επίλογο.

Πηγή: inews.gr
Categories: