Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ξέσπασμα του πατέρα της Φαίης: Στο μνημόσυνο η Μαριαλένα έτρεχε σε καλλιστεία σκύλων!

Νέο επεισόδιο στην οικογένεια της άτυχης Φαίης Μπλάχα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από τον ξυλοδαρμό της από τον Β. Στεφανάκη με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, πυροδοτεί η απουσία της αδελφής της Μαρίας – Ελένης από το μνημόσυνο της αδελφής της, το οποίο τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη!  Γεγονός που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την απογοήτευση του πατέρα τους καπετάν Αντώνη Μπλάχα.
Ξέσπασμα του πατέρα της Φαίης: Στο μνημόσυνο η Μαριαλένα έτρεχε σε καλλιστεία σκύλων!
Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», η ίδια φέρεται να προτίμησε να παραβρεθεί σε… καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη!

Όμως, δεν φαίνεται να ήταν  η πρώτη φορά που η «Μάνια», όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, προτίμησε να αποδράσει από το οικογενειακό δράμα. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει η αδελφή της, είχε συμμετάσχει και πάλι τότε σε καλλιστεία σκύλων…
«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη… Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι  αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν… » ξεσπάει ο πατέρας της.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η αδελφή της άτυχης  Φαίης, έχει αναρτήσει και στιγμιότυπα από τα καλλιστεία με την συμμετοχή του 22 μηνών σκύλου της Νίτρο, στη σελίδα της στοfaebook.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: