Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Σοκάρει ο 13χρονος: Με φίλησαν και μετά τα πέταξα στο κανάλι!

«Με φίλησαν, με αγκάλιασαν κι εγώ τα πέταξα στο κανάλι»! Μ' αυτά τα λόγια ομολόγησε ο 13χρονος τη δολοφονία των δύο ανήλικων ανιψιών του στο Στρέφι Ηλείας, προκαλώντας σοκ, ακόμα και στους εκπαιδευμένους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Σοκάρει ο 13χρονος: Με φίλησαν και μετά τα πέταξα στο κανάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα δύο άτυχα αγοράκια, μόλις συνάντησαν τον θείο τους στο σημείο που έμελε να γίνει ο υγρός τους τάφος, έτρεξαν με χαρά, τον αγκάλισαν και του έδωσαν από ένα φιλί. Εκείνος όμως, έτσι ξαφνικά, τα έσπρωξε και τα έριξε στο αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται στο χωριό.

Μάλιστα τα δύο αγοράκια, στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για παιχνίδι...
Ο ίδιος ο 13χρονος στην ομολογία του παραδέχθηκε ότι το έκανε από ζήλεια.
Παιδί χωρισμένων γονιών, τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στα σπίτια των αδελφών του, μιας και στο δικό του σπίτι δεν υπήρχε θέση για εκείνον. Πρώτα ήταν στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας, ενώ οι γονείς του έμεναν στην Κω. Συμπτωματικά μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο πατέρας του βρισκόταν στο Στρέφι για να δει την κόρη του και τα εγγόνια του.
Ήταν εκείνος μάλιστα που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ρωτά το γιο του τι συμβαίνει, μέχρι που του εκμυστηρεύτηκε το θανάσιμο μυστικό του. Ο πατέρας όμως και παππούς των παιδιών δεν είπε τίποτα στην αστυνομία και μάλιστα μαζί με τον γιο του βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας...
Πηγή: newsbomb.gr
Categories: