Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Στους 60 οι νεκροί της γρίπης - Έλλειψη και αντιικών φαρμάκων

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η γρίπη, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης της επιδημίας από το υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στους 60 οι νεκροί της γρίπης - Έλλειψη και αντιικών φαρμάκων


Ο αριθμός των θυμάτων έχει ανέλθει στα 60 με την πλειοψηφία των ασθενών να ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου και να μην είχαν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

Νέες δηλώσεις της μάνατζερ του Σουμάχερ

Συνεχίζεται η διαδικασία αφύπνισης από το τεχνητό κώμα του Μίκαελ Σουμάχερ, δήλωσε σήμερα στο Γερμανικό Πρακτορείο η μάνατζέρ του.

Νέες δηλώσεις της μάνατζερ του Σουμάχερ


«Αυτή η φάση μπορεί να διαρκέσει μεγάλο διάστημα, που δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε πολλές παρερμηνείες», δήλωσε η Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του Σουμάχερ.

Νεκρόφιλος προσπάθησε να κάνει σεξ σε τάφο και τον... πήρε ο ύπνος!

Νεκρόφιλος έσκαψε σε τάφο και επιχείρησε να κάνει σεξ με μια 17χρονη που είχε πεθάνει σε χωριό της Καμπότζης.

Νεκρόφιλος προσπάθησε να κάνει σεξ σε τάφο και τον... πήρε ο ύπνος!


Ο 47χρονος, Chin Chean, πιάστηκε επ' αυτοφώρω από τους κατοίκους του χωριού οι οποίοι τον βρήκαν να... κοιμάται στον τάφο της έφηβης κοπέλας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεγαλύτερη «παγίδα» για το Ε9

Μέχρι τις 30 Μαΐου θα έχουν διορία οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλουν τη φετινή δήλωση Ε9.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεγαλύτερη «παγίδα» για το Ε9


Ωστόσο, όπως επισημαίνουν λογιστές – φοροτεχνικοί, εν μέσω σημαντικών τροποποιήσεων, έρχεται να προστεθεί και μια αλλαγή που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Στη «μαύρη λίστα» 730.000 οδηγοί

Στην τελική ευθεία βάζει την κατάθεση της σχετικής εγκυκλίου προς οδηγούς από το Υπουργείο Οικονομικών η οριστικοποίηση της λίστας των ανασφάλιστων οχημάτων.

Στη «μαύρη λίστα» 730.000 οδηγοί


Η διασταύρωση των στοιχείων από τα αρμόδια υπουργεία και την ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, έδειξε ότι δεν έχουν πληρωθεί τα ασφάλιστρα για περίπου 730.000 οχήματα.

Σάκης Μπουλάς: Αποκατέστησε οικονομικά έναν φίλο του και γνωστό καλλιτέχνη

Ο Σάκης Μπουλάς όχι μόνο συγκίνησε τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και τους ανθρώπους όλους που τον θαύμασαν μέσα από τις ταινίες και τα τραγούδια του.

Σάκης Μπουλάς:  Αποκατέστησε οικονομικά έναν φίλο του και γνωστό καλλιτέχνη


Ο Σάκης όχι μόνο πλήρωσε την «μακαριά», το γεύμα που θα έτρωγαν οι φίλοι του μετά την κηδεία, όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος, αλλά φρόντισε να αποκαταστήσει οικονομικά και έναν πολύ καλό του φίλο αλλά και γνωστό καλλιτέχνη!

Ερέτρια: Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης από άγρια σκυλιά

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια, στην τοποθεσία «Μύλοι», όπου μια 76χρονη κάτοικος βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.

Ερέτρια: Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης από άγρια σκυλιά


Την 76χρονη αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει από το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις 15.30, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη όπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.

Κάρπαθος: Σοκάρει η ομολογία της συντρόφου του άτυχου δεκανέα

Σκότωσε τον σύντροφό της και αλλοίωσε τη σκηνή του εγκλήματος με τη βοήθεια της μητέρας και του κουμπάρου τους.

Κάρπαθος: Σοκάρει η ομολογία της συντρόφου του άτυχου δεκανέα


Η 31χρονη προσπάθησε να μπερδέψει τους αστυνομικούς, αλλά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ότι η ίδια σκότωσε τον 30χρονο δεκανέα του 95ου Τάγματος Εθνοφρουράς.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

S.O.S Η δίχρονη Μαριλένα απ την Θεσσαλονίκη χρειάζεται την βοήθειά σας... είναι επείγον!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!!!!Η δίχρονη Μαριλένα κόρη του  Γιάννη Παπαπορφυρίου χρειάζεται άμεσα επέμβαση στη σπονδυλική στήλη [αφαίρεση κακοήθη όγκου].
S.O.S Η δίχρονη Μαριλένα απ την Θεσσαλονίκη χρειάζεται την βοήθειά σας...είναι επείγον!
Με την οικονομική συμπαράσταση όλων μας θα μπορέσει να βγει νικήτρια από αυτή την μάχη. Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ EUROBANK ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260289.38.0200441018. IBAN GR 9002602890000380200441018 BIC ERBKGRAA.ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

1000 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τι ειδικότητες ζητούν

Το ΥΠΕΘΑ προχωρά στο σχέδιο πρόσληψης Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης που υπήρχε στα συρτάρια του εδώ και καιρό.

1000 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τι ειδικότητες ζητούν


Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, θα γίνουν προσλήψεις 1000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης.

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος

Η χώρα μας βρίσκεται υπό διάλυση και η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους... πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος


Μέσα σε 2 μήνες θα κριθούν όλα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ληξιπρόθεσμες «οφειλές» και με τον νέο τοκογλυφικό μαφιόζικο νόμο αυτές θα προσαυξηθούνε με 30% (!)

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αθώοι οι αθλητές της εθνικής άρσης βαρών για το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008!

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι αθλητές και οι προπονητές της εθνικής ομάδας άρσης βαρών για την υπόθεση ντόπινγκ που είχε γίνει γνωστή το 2008.

 Αθώοι οι αθλητές της εθνικής άρσης βαρών για το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008!


Στο εδώλιο βρέθηκαν 25 κατηγορούμενοι για την υπόθεση, οι οποίοι δικάστηκαν για κατηγορίες που αφορούσαν τη χορήγηση σε αθλητή από κοινού και κατά συρροή απαγορευμένης χημικής ουσίας με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής του διάθεσης, ικανότητας και απόδοσης, τη χρησιμοποίηση από κοινού απαγορευμένης χημικής ουσίας από αθλητή και ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη, την κατασκευή, πώληση, προμήθεια και κατοχή ουσιών.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Σάκη Μπουλά

Μόνον οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Σάκη Μπουλά, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του.

 Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Σάκη Μπουλά


Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται: 

Πώς μπορεί να σβήσεις τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ

Το μέτρο που ίσχυε στο Μετρό υιοθετεί και ο ΟΑΣΑ, δίνοντας τη δυνατότητα διαγραφής των προστίμων που επιβάλλονται από τους ελεγκτές στους επιβάτες λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ και ηλεκτρικού, χωρίς εισιτήριο.   

Πώς μπορεί να σβήσεις τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ


Βασική προϋπόθεση για τη διαγραφή του προστίμου, είναι αυτό να έχει επιβληθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα και ο επιβάτης να εκδώσει μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις του, η οποία κοστίζει λιγότερο από το πρόστιμο.   

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Την τελευταία του τηλεφωνική συνομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, νικημένος από τον καρκίνο, μετέφερε ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας αυτό που ζητούσε μέχρι τέλους ο ηθοποιός.

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς ζητούσε μετά μανίας τους φίλους του. 

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Την καταδίκασαν σε λιθοβολισμό επειδή είχε... facebook

Σε θάνατο δια λιθοβολισμού καταδίκασε το δικαστήριο της πόλης Al-Reqqa, στη Συρία, την Fatoum Al-Jassem, διότι έκανε το μοιραίο λάθος να έχει λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook...

Την καταδίκασαν σε λιθοβολισμό επειδή είχε... facebook


Το δικαστήριο της πόλης θεώρησε ανήθικη τη συμπεριφορά του κοριτσιού, το οποίο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ως Fatoum Al-Jassem, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται η ηλικία της και αποφάσισε να της επιβάλει την ίδια ποινή που ορίζεται και στις περιπτώσεις μοιχείας.

Η χαμένη Aτλαντίδα της Κίνας

H Lion City θα γίνει τουριστικό αξιοθέατο

Magnify Image


Το 1959 η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να βυθίσει μια πόλη και στη θέση της να φτιάξει έναν υδροηλεκτρικό σταθμό. 

Δέκα καθημερινά λάθη που κόβουν πολύτιμα χρόνια ζωής

Όταν νιώθουμε καλά είναι λογικό να γινόμαστε λίγο πιο παράτολμοι και να μη δίνουμε σημασία σε πράγματα που μπορεί να μας στοιχίσουν αργότερα.

Δέκα καθημερινά λάθη που κόβουν πολύτιμα χρόνια ζωής

Αν θέλουμε όμως να γλιτώσουμε, σύμφωνα με το onmed.gr, μερικές επισκέψεις στο γιατρό όσο περνούν τα χρόνια, καλό θα είναι να πάρουμε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Κτηνωδία! Επίθεση σε προσφυγικό καταυλισμό στα σύνορα Συρίας Τουρκίας! 20 νεκροί...

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν νωρίτερα όταν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, ανέφεραν ακτιβιστές της συριακής αντιπολίτευσης.

Κτηνωδία! Επίθεση σε προσφυγικό καταυλισμό στα σύνορα Συρίας Τουρκίας! 20 νεκροί...


Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από έναν προσφυγικό καταυλισμό που βρίσκεται εντός του συριακού εδάφους. Μια οργάνωση ανταρτών στη βόρεια Συρία ανέβασε τον αριθμό των νεκρών στους 30, σημειώνοντας ότι δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν. 

Ποιοι κολλάνε πρώτοι γρίπη; Σαρώνει ο Η1Ν1! Οδηγίες... επιβίωσης

Η γρίπη δεν κάνει διακρίσεις αλλά έχει τις προτιμήσεις της. Όπως αποδείχθηκε η... δημοτικότητα έχει και τα αρνητικά της. 

Ποιοι κολλάνε πρώτοι γρίπη; Σαρώνει ο Η1Ν1! Οδηγίες...επιβίωσης


Και ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι οι πιο δημοφιλείς άνθρωποι κολλάνε τη γρίπη και τους άλλους ιούς, κατά μέσο όρο, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους... κοινούς θνητούς.

7χρονο αγόρι επιβίωσε χάρη στην... αγκαλία του σκύλου του!

Μια απίστευτη ιστορία από τις ΗΠΑ

7χρονο αγόρι επιβίωσε χάρη στην... αγκαλία του σκύλου του!


Ένα 7χρονο αγόρι από το Τενεσί, επιβίωσε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στη ζεστή αγκαλιά του πιστού του σκλυλου.

Κύκλωμα που παρίστανε τους πωλητές, νάρκωνε και λήστευε ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την Αστυνομία



Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων  ημεδαπών, τριών γυναικών, ηλικίας 35, 40 και 42 ετών και ενός 40χρονου άνδρα, 

Αμείωτο είναι και σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας στο facebook "Ερεύνα για τον Κωστή Πολύζο

Αμείωτο είναι και σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας στο facebook "Ερεύνα για τον Κωστή Πολύζο


"https://www.facebook.com/groups/IRENEFWTIADOU/ ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη αυτής της ομάδας για την πρωτοβουλία τους και την προσπάθεια τους. 

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Στις Σπέτσες βρέθηκε η σωρός του αγνοούμενου ιστιοπλόου από τον Γέρακα

Στις Σπέτσες βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το πτώμα του χειριστή του ιστιοπλοϊκού που είχε εξαφανιστεί στην διαδρομή από Άλιμο για Λαύριο. Πριν δύο μέρες είχε βρεθεί και το ιστιοπλοϊκό βυθισμένο νότια της νήσου Πάτροκλος.
Στις Σπέτσες βρέθηκε η σωρός του αγνοούμενου ιστιοπλόου από τον Γέρακα
Η γυαλάδα στην μπουνάτσα που γινόταν ορατή με γυμνό μάτι, προξένησε εντύπωση σε έναν ψαρά που προσέγγισε το σημείο. Ειδοποίησε τις Αρχές και επαγγελματίες δύτες του Λιμενικού Σώματος βρήκαν το ιστιοφόρο σε βάθος 12 μέτρων, στο νότιο μέρος του νησιού.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τρία χρόνια από την εξαφάνιση-δολοφονία του Κωστή!! Σελίδα στο facebook ζητάει από τον ανακριτή να προχωρήσει την υπόθεση!!

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 18 Φεβρουαρίου από την ημέρα που εξαφανίστηκε-δολοφονήθηκε ο Κωστής Πολύζος.
Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2011, ο Κωστής βρέθηκε δολοφονημένος στις 26 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τραγωδία στη Λάρισα: Συνταξιούχος σκότωσε τη γυναίκα του

Σε τραγωδία κατέληξε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα ένας καυγάς ζεύγους συνταξιούχων.

Τραγωδία στη Λάρισα: Συνταξιούχος σκότωσε τη γυναίκα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3.30 χθες το μεσημέρι ο 73χρονος συνταξιούχος ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του, κοντά την Πλατεία Ταχυδρομείου, μαχαίρωσε την 69χρονη σύζυγό του στην κοιλιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στο τραύμα της.

Επιστρέφει το δώρο Πάσχα - Ποιοι το δικαιούνται

Μέσω του πλεονάσματος η κυβέρνηση επιδιώκει να επαναφέρει το δώρο Πάσχα για μια μεγάλη μερίδα μισθωτών και συνταξιούχων. Μάλιστα υπολογίζει πως θα δώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Επιστρέφει το δώρο Πάσχα - Ποιοι το δικαιούνται


Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στο Βήμα ο Αντώνης Σαμαράς το πλεόνασμα αναμένεται να εκτιναχθεί πάνω από τα 1,5 δισ. ευρώ και έτσι το διαθέσιμο βάσει της συμφωνίας με την τρόικα θα μπορεί να είναι άνω του 1 δισ.

13+1 ανατριχιαστικές αλήθειες για το τσιγάρο

Η ουσία είναι μια: Το κάπνισμα σκοτώνει. Δολοφονεί αργά, αλλά δολοφονεί...

13+1 ανατριχιαστικές αλήθειες για το τσιγάρο


Με το κάπνισμα εμφανίζεται καρκίνος, ή απλά σταματάει η καρδιά. Ακόμη όμως και ο καπνιστής που θα τη "γλυτώσει", θα αντιμετωπίσει σίγουρα άλλου είδους προβλήματα στον οργανισμό του. Θα "φουσκώνει", δεν θα μπορεί να ανέβει τις σκάλες, θα έχει δύσπνοιες, θα εμφανίσει σεξουαλικά προβλήματα και πολλά άλλα.

«Ξυστά» από τη Γη περνά αστεροειδής τα ξημερώματα

Ένας αστεροειδής μεγάλος όσο σχεδόν τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα (με διάμετρο γύρω στα 270 μέτρα) θα περάσει αύριο, Τρίτη, τα ξημερώματα σχετικά κοντά από τη Γη, αλλά σε απόσταση ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των επισρτημόνων, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πέσει στη Γη τα επόμενα 100 χρόνια.

«Ξυστά» από τη Γη περνά αστεροειδής τα ξημερώματα
Ο δυνητικά επικίνδυνος αστεροειδής 2000 ΕΜ26 ταξιδεύει με ταχύτητα 12,4 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και, σύμφωνα με το Space.com, η τροχιά του θα προσεγγίσει στο κοντινότερο σημείο της τη Γη περίπου στις 04:00 ώρα Ελλάδος της Τρίτης.

Βρέθηκε βυθισμένο το ιστιοφόρο που αγνοείται από την 28.01.14

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για εντοπισμό ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο βρισκόταν βυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο Ν. Πάτροκλου.

Βρέθηκε βυθισμένο το ιστιοφόρο που αγνοείται από την 28.01.14


Άμεσα απέπλευσε από το λιμένα Λαυρίου πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συνοδεία ιδιωτικού φουσκωτού, με επαγγελματία δύτη, προς τον ακριβή εντοπισμό του ναυαγίου και διαπίστωση άλλων στοιχείων, αναφορικά με την ταυτότητά του, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Προσοχή ! Ξεκίνησε να κυκλοφορεί ο ιός του του Αγίου Βαλεντίνου

Ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί κακόβουλη διεύθυνση που υπόσχεται ότι θα βρεις το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . 
ios
Μια νέα επίθεση αποκαλύφθηκε  στο Facebook η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί τους τοίχους (wall) των χρηστών για να εξαπλωθεί όπου υπόσχεται να βρεις το ταίρι σου την ημέρα εκείνη .