Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γιώργος Τσούκαλης: «Ο Βαγγέλης δεν αποφάσισε μόνος του να θέσει τέλος στη ζωή του»

Ένα βίντεο που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει πλέον στα χέρια της η αστυνομία. Το βίντεο-ντοκουμέντο παρέδωσε στις Αρχές ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του στην έρευνα που διεξάγεται και δείχνει σκηνές βασανισμού του Βαγγέλη από άτομα τα οποία δεν κατονομάζονται προς το παρόν μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάλυση του επίμαχου βίντεο και να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.


«Κλειδί για την παρακάτω έρευνά μας μετά το βίντεο αυτό που παρέδωσα στη ΓΑΔΑ και το οποίο αποτυπώνει σκηνές βασανισμού κάποιων απέναντι στο Βαγγέλη θα είναι τις επόμενες ημέρες και αξιοποίηση μαρτυριών φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής οι οποίοι έχουν πλέον αποφοιτήσει, τα ερευνάμε όλα διότι περιμένω να προκύψουν πολύ σημαντικά πράγματα και να πάρουμε απαντήσεις που θα βοηθήσουν στο να βρεθεί το κομμάτι για το πάζλ μυστηρίου πίσω από την υπόθεση του Βαγγέλη», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Τσούκαλης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής σε συνεργασία με τον συνεργάτη του Φώντα Βρόσδο συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την έρευνα της υπόθεσης και ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα έχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Αργούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων λόγω προχωρημένων μεταθανάτιων αλλοιώσεων

Με τις σαρωτικές εξελίξεις και την κατάθεση του βίντεο το οποίο κατέθεσε ο Γιώργος Τσούκαλης στη ΓΑΔΑ με σκηνές που αποτυπώνουν επεισόδιο βίαιης συμπεριφοράς κάποιων απέναντι στο Βαγγέλη Γιακουμάκη, διαστάσεις θρίλερ παίρνει και η αναμονή για τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της σωρού του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Θα μας πάρει λίγες μέρες ακόμη, περιμέναμε αύριο να έχουμε αποτελέσματα αλλά δυστυχώς σε αυτήν την κατάσταση που βρέθηκε η σωρός είναι αρκετά δύσκολη η τεχνική επεξεργασία και για το λόγο αυτό καθυστερεί η εργαστηριακή ανάλυση και οι εν γένει εξετάσεις που γίνονται και από εμάς αλλά και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια», σημειώνει ο κ. Βουγιουκλάκης και επισημαίνει: «Υπάρχουν προχωρημένες μεταθανάτιες αλλοιώσεις γεγονός που μας δυσκολεύει πάρα πολύ».

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε LIKE στη σελίδα του FB για περισσότερη ενημέρωση! 

neotera.gr
Categories: