Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Γιάννενα:Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου 16χρονης μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο - Τι έδειξαν οι εξετάσεις στο αίμα της άτυχης μαθήτριας

Ξέσπασε ο πατέρας της μικρής που από την πρώτη στιγμή δεν πίστευε πως το παιδί του πέθανε από εσωτερική αιμορραγία...


Ο θάνατος της 16χρονης βορειοηπειρώτισσας που ζούσε στα Γιάννενα , πριν απο 1 χρόνο σε νοσοκομείο της Αλβανίας, είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα, σχετικά με τι ακριβώς συνέβη σε ένα νέο κορίτσι και έχασε ξαφνικά τη ζωή του μετά απο επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά την επιστροφή της απο τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας της την είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία που έδειχνε ως αιτία θανάτου της 16χρονης την εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία απο την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του πατέρα, στο αίμα της 16χρονης εντοπίστηκε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης απο τα επιτρεπόμενα όρια. 

"Στο αίμα του παιδιού μου, δύο ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg / ml φαρμάκου ύπνωσης την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg / ml, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά του καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα ενός 16χρονου κοριτσιού" τόνισε μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πατέρας της μικρής.


newsit.gr
Categories: