Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ρόδος: Της γνώρισε τους γονείς του και στη συνέχεια τη βίασε - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 19χρονη!

Η 19χρονη ετοιμάστηκε και πήγε στο σπίτι του συντρόφου της, όπου έμελλε να ζήσει σκηνές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ...


Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας Βούλγαρος, κάτοικος Ηλείας, που φέρεται να βίασε μια 19χρονη στη Ρόδο. Η 19χρονη, όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα δικαστική έρευνα, γνώρισε τον κατηγορούμενο, στις αρχές Νοεμβρίου 2013 μέσω κοινών φίλων. Της συστήθηκε με το όνομα «Γιώργος».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να εκδήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον του για εκείνη, το οποίο ήταν αμοιβαίο και έτσι από την ημέρα της γνωριμίας τους είχαν καθημερινή τηλεφωνική επαφή, αλλά και προσωπική, καθώς η 19χρονη μετέβαινε καθημερινά από την Κρεμαστή, όπου διέμενε, στο Φαληράκι, προκειμένου να συναντηθούν.

Την 7η Νοεμβρίου 2013 και ενώ η 19χρονη βρισκόταν στο Φαληράκι, ο κατηγορούμενος την προσκάλεσε στην οικία του προκειμένου, όπως της είπε, να της γνωρίσει τους γονείς του. Πράγματι στο σπίτι γνώρισε τον πατέρα, τη μητέρα και την ανήλικη αδερφή του κατηγορούμενου, οι οποίοι έπειτα από λίγη ώρα αποχώρησαν, αφήνοντάς τους μόνους.

Έπειτα από λίγη ώρα και αφού φιλήθηκαν, όπως η ίδια ανέφερε ενώπιον ψυχολόγου, ο κατηγορούμενος φέρεται να την προέτρεψε να καθίσουν στο κρεβάτι και εκείνη τον ακολούθησε. Στη συνέχεια φέρεται να της πρότεινε να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, πράγμα για το οποίο η 19χρονη ρητά εξέφρασε την αντίθεσή της, λέγοντας του ότι η ίδια δεν επιθυμούσε να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ωστόσο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η 19χρονη βρισκόταν στην οικία του χωρίς να μπορεί να δεχθεί βοήθεια και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά, να κλείδωσε την πόρτα. Επέστρεψε στο κρεβάτι και άρχισε να τη θωπεύει στη μέση και στο στήθος, ενώ η ίδια του έλεγε συνεχώς να σταματήσει και προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τον απωθήσει με τα χέρια της.

Στη συνέχεια φέρεται, χρησιμοποιώντας τις σωματικές του δυνάμεις και παρά τις αντιρρήσεις της, να της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο, να κατέβασε το δικό του παντελόνι και εσώρουχο και καθηλώνοντας την με το βάρος του σώματος του, να ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της με τη χρήση προφυλακτικού.

Όπως προκύπτει από ιατροδικαστική έκθεση που έγινε δύο περίπου εβδομάδες μετά το συμβάν, διαπιστώθηκαν μικροεκδορές στις πρόσθιες κνημιαίες χώρες, και από μια εκχύμωση στην πρόσθια δεξιά πηχεοκαρπική και στην έσω πρόσθια αριστερή βραχιόνια χώρα, οι οποίες κατά την κρίση του ιατροδικαστή είχαν ηλικία δύο περίπου εβδομάδων.


newsit.gr
Categories: