Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

9χρονη έχασε τη ζωή της μετά από την βάναυση τιμωρία της γιαγιάς της

Δεν το χωράει ο νους ότι ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να τιμωρηθεί με τόσο βάναυσο τρόπο επειδή είπε ψέμματα για ένα γλυκό που έφαγε. Η 50χρονη Joyce Hardin Garrard αποφάσισε να τιμωρήσει την 9χρονη εγγονή της, αναγκάζοντάς την να τρέχει για ώρες έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλαμπάμα, μέχρι που η μικρή κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Η χαριτωμένη Savannah Hardin πέθανε λίγες ημέρες αργότερα και από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε έπειτα από ακραία σωματική εξάντληση. Ενώ αρχικά οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει τη θανατική ποινή για την αποτρόπαια πράξη της 50χρονης, στη συνέχεια εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την απόφαση για ισόβια κάθειρξη.


«Συνέχισε να τρέχεις, δεν σου είπα να σταματήσεις. Σήκω! Δεν θα στο ξαναπώ!», θυμάται να της λέει ένας γείτονας που κατέθεσε στο δικαστήριο. Από την πλευρά της, η Joyce Hardin Garrard κατέθεσε πως δεν ήθελε να βλάψει την εγγονή της, αλλά στην πραγματικότητα τη βοηθούσε να προετοιμαστεί για τους σχολικούς αγώνες δρόμου: «Μου ζήτησε να την προπονήσω. Δεν ήθελε να έρχεται δεύτερη στους αγώνες του σχολείου της», ανέφερε χαρακτηριστικά.


infokids.gr
Categories: