Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μάχη για να ζήσει δίνει 8χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα σε πισίνα

Κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού, αυτήν την ώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της ΠάτραςΣε εφιάλτη εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας ενός 8χρονου παιδιού μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ απολάμβανε τις βουτιές του σε πισίνα ιδιωτικού ψυχαγωγικού πάρκου στα Γιάννενα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί ενώ κολυμπούσε στην πισίνα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και βρέθηκε κάτω από τα νερά της πισίνας. Στο χώρο σήμανε αμέσως κόκκινος συναγερμός με μονάδα του ΕΚΑΒ να καταφθάνει επί τόπου προκειμένου να παραλάβει το 8χρονο αγόρι το οποίο είχε καταφέρει να βγάλει από την πισίνα νωρίτερα ο ναυαγοσώστης και να μεταφερθεί αμέσως σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. 

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο το παιδί μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο με τους γονείς του να ζουν εφιαλτικές ώρες αγωνίας.protothema.gr
Categories: