Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ψάχνουν τον εξωσχολικό που ''εισέβαλε'' στο δωμάτιο του Γιακουμάκη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη σύμφωνα πάντα με δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας στην εφημερίδα Espresso. Η οικογένεια του άτυχου νέου απαιτεί να μάθει ποιος είναι αυτός που ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού της. 


«Μου έδωσαν εντολή να καταθέσω αίτηση στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και να ζητήσω να ερευνήσει εάν οι σπουδαστές που τιμωρήθηκαν με την ποινή –χάδι είναι τα ίδια άτομα που ήδη παραπέμπονται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση. Εφόσον μιλάμε για τους ίδιους και συμπίπτει το χρονικό διάστημα που ο Βαγγέλης ταλαιπωρήθηκε από εκείνους και βασανίστηκε, θεωρούν ότι η ποινή αυτή είναι προσβολή στη μνήμη του παιδιού τους, σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

«Ουσιαστικά ζητάμε ν’ αναζητηθούν ευθύνες όποιο επίπεδο υπάρχουν για τα μέλη της σχολής».

Νέα ερωτήματα προκύπτουν και από την ασφάλεια της Γαλακτοκομικής Σχολής αφού πρώην σπουδαστής μπαινόβγαινε όποτε ήθελε και μάλιστα σε δωμάτιο της εστίας. 

Αυτός φαίνεται να είναι και ο άνθρωπος που... σκηνοθετούσε τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη σύμφωνα με τις καταθέσεις που υπάρχουν στην δικογραφία των 500 σελίδων και που παραδόθηκαν στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, σε μια από τις καταθέσεις φαίνεται πως όταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έμαθε για την άφιξή του στην Σχολή κλείστηκε στο δωμάτιό του και τότε ο εξωσχολικός πήγε με κάποιους άλλους στο δωμάτιό του και τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να του δίνουν σφαλιάρες. 

Σύμφωνα με τις αναφορές ο Βαγγέλης φαίνεται να είχε φτάσει στα όριά του. Η ανάκριση των μαρτύρων που είναι πάνω από 40 αναμένεται να διαρκέσει δυο-τρεις μήνες.must.com.cy
Categories: